Ce poti alege daca iti doresti o vacanta plina de provocari si experiente inedite?

Autor: Charmy

Ce poti alege daca iti doresti o vacanta plina de provocari si experiente inedite?, Charmy

Aproape intotdeauna, planurile facute din timp, indiferent despre ce domeniu este vorba, bine gandite, luand in considerare si analizand  toate variantele posibile, au sanse mai mari sa se concretizeze in maniera in care ne-am dorit. Este si cazul planificarilor in ceea ce priveste concediile de odihna sau orice fel de vacante, care pot face obiectul celor mai placute si entuziasmante programari. Si chiar daca pana la venirea verii, sezonul preferat pentru vacante, mai este inca suficient timp, cel mai bine este sa incepem deja sa ne schitam un plan in aceasta privinta, sa consultam ofertele cu pachete turistice si sa ne evaluam macar in linii mari posibilitatile pntru bugetul pe care il vom aloca in acest sens.

Iar daca faci parte din categoria studentilor, masteranzilor, doctoranzilor care frecventeaza cursurile la zi ale unei facultati acreditate din tara si iti doresti ca vacanta universitara din aceasta vara sa fie una cu adevarat speciala, plina de provocari si experiente deosebite, ai la indemana programele de tip work and travel, fie in Statele Unite ale Americii , dar si in Anglia, Grecia sau Cipru, cu conditia sa nu ai mai mult de 40 de ani. Si pentru ca programul are doua componente, respectiv munca si calatorii, ai ocazia sa imbini utilul cu placutul, pentru ca daca in prima parte este vorba despre un contract pe baza de permis de munca legal, pentru care evident vei fi remunerat corespunzator activitatii prestate, de regula in domenii precum turism, receptie, curatenie, restaurant, vanzare etc, in a doua parte vei avea ocazia sa te bucuri de calatorii de neuitat prin tara pe care ti-ai ales-o ca destinatie, avand si posibilitatile financiare pentru a face acest lucru.

Si avantajele optarii pentru petrecerea vacantei universitare in acest mod sunt multe si confirmate de cei care deja au trecut printr-o asemenea experienta. Este vorba despre experienta capatata la locul de munca pe perioada cuprinsa in program, exersarea si imbunatatirea abilitatilor de a comunica intr-o limba straina, cunoasterea altor culturi, civilizatii  si a altor stiluri de viata, dar si posibilitatea de a lega noi prietenii, pentru ca it vor fi alaturi tineri si studenti din toate colturile lumii, alaturi de care vei lucra, vei petrece timpul liber sau cu care vei decide destinatiile pe care le veti vizita in partea de travel a programului.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil