Ce se intampla cu Andreea Marin? A izbucnit in lacrimi: Este vorba despre…

Autor: Charmy
Ce se intampla cu Andreea Marin? A izbucnit in lacrimi: Este vorba despre…, Charmy

Andreea Marin a primit, recent, un cadou de la o femeie pe care a ajutat-o in trecut. Aceasta a surprins-o pe vedeta cu un tricou personalizat facut chiar de ea si o scrisoare in care a asternut cateva ganduri emotionante.

Pe tricou, femeia a pictat o violeta, care are in interiorul petalelor o copila care doarme.

Astfel, la primirea darului, Andreea Marin a scris un mesaj emotionant pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite articole

“Nu de putine ori am fost intrebata de ce surprize am avut parte eu, cea care pune la cale surprize de cand se stie. Sunt norocoasa, am de unde alege, multumesc lui Dumnezeu si oamenilor-minune care-i sunt „ucenici” aici, pe pamant. Surpriza este cu atat mai sensibila, profunda, pura si iti umple sufletul cand vine de acolo de unde nici nu ai cum sa te astepti. Sunt inimi care bat departe de mine, dar la unison cu inima mea, oameni pe care nu i-am intalnit fata in fata, dar o fapta sau o vorba rupta din suflet si spusa la momentul potrivit a insemnat enorm pentru ei, cand aveau mai mare nevoie de o motivatie, un sprijin, o idee benefica. Sa aflu ca, fara sa stiu macar, am fost omul potrivit la locul potrivit si asta a contat pentru viata altui om, asta e o surpriza ce ma face sa inteleg ca merita sa merg inainte, pe drumul meu, care e si drumul altora si pentru care am mereu o mare responsabilitate. Simona, pe care nu o cunosc decat acum, prin intermediul tricoului sau pe care a pictat pentru mine cu talent o Violeta gingasa ( nimic mai potrivit pentru mine) , a depasit anul trecut o cumpana care a adus-o la limita dintre viata si moarte. Dar acum este din nou bine, e o invingatoare si un om pozitiv, o inspiratie pentru cei din jur, iar marturisirea ei din scrisoarea trimisa mie mi-a adus lacrimi si bucurie, in acelasi timp. Cumva, nu stiu cum, in povestea reusitei ei, sunt si eu o…lumina. Ma onoreaza si iti multumesc, draga Simona Busoiu ! Un gand bun, cu toata dragostea! #pretuiesteviata”, a scris vedeta.

Ce se intampla cu Andreea Marin? A izbucnit in lacrimi: Este vorba despre…, Charmy

Mai mult, Andreea Marin a facut publice cateva randuri din scrisoarea, care a facut-o sa aiba lacrimi in ochi.

“Nu sunt maestra intr-ale scrisului si nici nu mi-au placut vreodata cuvintele pompoase si goale… am preferat sa spun ce simt cu ajutorul pensulei”, a scris femeia.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-233277.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil