Ce trebuie să știm despre seturile de lenjerie din ranfors?

Autor: Charmy
Ce trebuie să știm despre seturile de lenjerie din ranfors?, Charmy

Ce înseamnă Ranfors?

Aceasta este o țesătură din bumbac 100% de înaltă calitate, care, comparativ cu alte tipuri de țesături din bumbac, se caracterizează printr-o contracție semnificativ mai mică (doar aproximativ 3-4%), o catifelare și rezistență mai mari. Motivul acestor calități ale Ranfors se datorează numărului bogat de fire din țesătură, și anume 57 de fire pe centimetru pătrat.

De ce să alegi Ranfors pentru dormitorul tău?

Țesăturile Ranfors sunt o alegere extrem de bună pentru persoanele cu pielea sensibilă, deoarece țesătura este hipoalergenică și respirabilă. În plus, setul de lenjerie de pat din bumbac Ranfors este o investiție bună pe termen lung, deoarece țesătura este durabilă, respirabilă și are contracție redusă, ceea ce înseamnă că nu se va micșora sau se va întinde după spălare. Datorită proprietăților sale, Ranfors nu se împerechează vara și nu rămâne rece iarna, ceea ce nu multe țesături pot oferi.

Ce trebuie să știm despre seturile de lenjerie din ranfors?, Charmy

Cele mai citite articole

Datorită punctelor sale forte, lenjeria, cearșafurile, fețele de pernă și plicurile din bumbac Ranfors câștigă interesul crescând al clienților, iar cererea crește semnificativ.

Cum să ai grijă de lenjeria de pat de la Ranfors?

Deoarece este fabricată din bumbac 100%, această țesătură nu necesită îngrijire specială. Desigur, evitați să vă spălați kiturile Ranfors împreună cu articole de îmbrăcăminte artificiale. Spălați pe un program standard la 40 de grade cu detergent și balsam la alegere. Dacă utilizați un uscător, puteți pune lenjeria Ranfors la o temperatură scăzută.

Sursă:https://spalno-belyo.com/

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil