Ceasurile barbatesti, un simbol al elegantei

Autor: Charmy
Ceasurile barbatesti, un simbol al elegantei, Charmy

Un ceas nu este doar un mijloc convenabil de control al timpului, ci și un accesoriu elegant, un indicator de eleganță. De mulți ani, imaginea de afaceri a unui bărbat, este  completată de ceasuri bărbătești. Dar în lumea modernă, ceasurile completează nu numai ținuta în stilul de afaceri. Pe piață există o gamă largă de ceasuri sport, ceasuri inteligente, ceasuri casual, care sunt ideale pentru stilul tău de viață, ocupație, hobby-uri și stare de spirit. Poți intra în magazinul online japora.ro pentru a vedea ce tip de ceas este ideal pentru tine. Orice tip de ceas vei alege, cu siguranță îți va sublinia stilul unic, ținând cont de tendințele modei.

Cuarț sau mecanic

Cuarț sau mecanic, aceasta este o decizie pe care trebuie să o iei singur. Ceasurile cuarț sunt mai convenabil de utilizat, nu trebuie să fie înfășurate, dar de asemenea, există fani ai ceasurilor mecanice, care nu țin cont de acest lucru.

 Tendințe ceasuri bărbătești 2020-2021

În 2020-2021, ceasurile clasice rotunde, cu curele din piele sunt în prim plan. Cadranul la modă este ușor, pe care există 3 indicatoare și o fereastră pentru dată, iar numerele sunt clar vizibile. În apogeul popularității, sunt curelele NATO care se remarcă prin rafinament, comoditate și practicitate. În sezonul următor, se recomandă curele potrivite cu pantofii. Brățările din metal nu merg niciunde, deoarece în tendința sezonului sunt curelele din piele. Ceasul clasic merge bine atât cu un costum de afaceri, cât și cu blugi. Pot fi purtate la birou, pentru o întâlnire de afaceri, într-un restaurant la un prânz de afaceri, iar într-un cadru de seară vor arăta armonios la ținute elegante.

 Ceasuri bărbătești Mast Have

Cele mai citite articole

Mast Have este 100% în tendința 2020-2021. Acesta este un ceas mecanic cu carcasă transparentă, iar prin peretele transparent al cadranului, mecanismul este parțial vizibil. Astfel de ceasuri cu siguranță trezesc interes și atrag atenția. O altă tendință care vine din anii trecuți, dar care continuă să existe, este combinația de ceasuri cu accesorii suplimentare: șireturi din piele, mărgele rozariu, brățări. Principalul lucru aici este menținerea stilului și a schemei de culori. Acest lucru va adăuga un plus de farmec aspectului tău.

Ceasurile barbatesti, un simbol al elegantei, Charmy

Ceasuri bărbătești sport

Ceasurile sport câștigă popularitate de la an la an, fiind create pentru bărbații puternici și energici. În 2020-2021, cererile pentru ceasuri bărbătești sport și militare sunt sub formă de busolă, iar carcasa este mult mai ușoară decât cea clasică, dar mai funcțională. Astfel,  importantă nu este funcționalitatea, ci designul.

Ceasul arată excelent cu adidași și poate fi purtat la sală, la stadion, chiar și la jogging. Diferențele semnificative față de ceasurile clasice, sunt carcasa din plastic și cauciuc, rezistența la umiditate, afişaj electronic, și se practică culori strălucitoare. Forma unui ceas sport poate fi foarte diferită, dar în acest sezon tendința este ceasul rotund.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil