Cel mai bun rucsac pentru femei

Autor: Charmy

Cel mai bun rucsac pentru femei, Charmy

Pentru excursiile la munte de cateva zile rucsacul l-am luat de la Decathlon, magazinul de unde imi fac de cativa ani cumparaturile in materie de articole sportive. Acolo au preturi mici tot anul, calitate garantata perioade indelungate, mijloace de plata diverse, carduri de fidelitate, testari gratuite de produse.

Pentru ca tocmai suntem in perioada desfasurarii Turului Frantei, m-ar interesa si o bicicleta cool pentru plimbarile prin Bucuresti, dar pentru moment, vreau sa colind prin Apuseni si mi-am luat un rucsac.

Ma batea gandul sa merg din nou in zona Sarmizegetusa, asa cum am facut in vara lui 2016, dar se pare ca lucrurile au cam luat-o razna pe acolo de cand s-au apucat sa taie copacii si in urma ploilor abundente pamantul a cam luat-o la vale.

Revenind la rucsacul de la Decathlon, am ales unul rosu, Forclaz 50 litri pentru femei. Stiu, e cam mare, dar promit sa nu-l umplu pana la refuz.

De acest model si nu altul?

Cum se alege un rucsac dupa capacitatea volumetrica (in litri)

  • – pana la 20 de litri: pentru o excursie de o zi;
  • – de la 20 la 50 de litri: pentru sejururi scurte de maxim 15 zile;
  • – de la 50 la 70 litri: calatorii mai lungi, de peste doua saptamani;
  • – peste 70 de litri: pentru calatorii in jurul lumii (voiajuri sabatice).

Aveam deja acasa doua rucsacuri mici de 10 litri, dar si unul urias de 70 litri, pe care oricum nu l-am luat decat pentru a-l transporta pe post de valiza,in portbagaj, la vreo pensiune sau hotel, plin de lucrurile de care aveam nevoie (inauntru avand si un rucsacel pentru drumetii scurte).

Acum vroiam unul de dimensiuni medii, nici prea mare, nici prea mic, pentru haladuit alaturi de familie prin muntii ce-mi sunt atat de dragi.

Un rucsac bun pentru femei

Ceea ce m-a incantat la Quechua Forclaz Easyfit 50 litri a fost faptul are multe buzunare, o husa de ploaie, plus compartimente pentru bete si bidonul cu apa. Are si o garantie de doi ani, lucru foarte bun, mai ales ca in magazinele universale care vand si rucsacuri nu ai parte de garantie la asemenea produse pentru turisti.

Rucsacul Forclaz Easyfit 50 litri mi se pare ideal pentru chiar si pentru iesirile de weekend mai provocatoare, ce presupun statul la cort, deoarece, chiar daca este purtat pe o distanta mai lunga, spatele nu simte greutatea lui.

Am citit anterior recenzii bune despre acest model pe internet si era laudat pentru robustetea si fiabilitatea sa deosebita.

Totusi, pentru a fi ideal la purtat pe drumuri de munte de catre femei, trebuie citite pe site-ul Decathlon si sfaturile despre cum trebuie reglat rucsacul, reguli ce sunt mult prea des ignorate de aceia ce vor sa plece intr-un concediu in mijlocul naturii.

Cele mai citite articole

Articole relevante