Cele mai asteptate filme din acest an

Autor: Charmy

Cele mai asteptate filme din acest an, CharmyAnul 2020 este unul foarte promitator in ceea ce priveste filmele care urmeaza sa apara. Pe canalele de filme online cu subtitrare un numar mare de persoane deja cauta noile aparitii, motiv pentru care iti prezentam o lista cu cele mai asteptate filme.

Underwater (10 ianuarie)

Underwater este un film de groaza despre o femeie blonda, Kristen Stewart si mai multi prieteni care se afla in apropierea unei creaturi marine groaznice. Scenele sunt invaluite in intuneric, lumini LED-albastru-verzui, pentru ca totul sa creeze un mediu horror impresionant. Underwater este, de asemenea, primul film care are un buget cu dimensiuni semnificative al regizorului William Eubank. Acesta este cel de-al treilea film al lui Eubank si primul pentru care nu a scris scenariul.

Bad Boys For Life (17 ianuarie)

In 1995, ne-am intalnit cu Mike Lowrey si Marcus Burnett, doi prieteni care de multa vreme s-au transformat in detectivi in Miami. In 2003, am experimentat o a doua aventura cu Lowrey si Burnett si am aflat ca atunci cand spunem ca traim impreuna si ca murim impreuna, este vorba despre o declaratie pe viata. Will Smith si Martin Lawrence se intorc pe scena crimei, unde amandoi au trecut au foarte multe de infruntat.

Birds of prey (7 februarie)

Cele mai citite articole

Un aspect foarte pozitiv este portretul energic al lui Harley Quinn.  Ajutat de regizoarea Cathy Yan si de scriitoarea Bumblebee Christina Hodson, Birds of Prey este o dezvoltare mai feminista a lui Quinn. De asemenea, joaca Mary Elizabeth Winstead, Rosie Perez, Jurnee Smollett-Bell si Ella Jay Basco, motiv pentru care filmul este foarte apreciat.

Downhill (14 februarie)

Hollywoodul are o traditie in a transforma filme internationale in filme americane, despre care cred ca vor fi mai bune. Este una dintre mai mari probleme provocate de intoleranta americanilor cand vine vorba de subtitrari. Speram ca Downhill este un film de succes. Este un remake al filmului suedez din 2011 al lui Ruben Östlund, Force Majeure, in care un barbat aflat in vacanta cu familia sa trebuie sa se salveze pe el si grupul sau atunci cand sunt prinsi de avalansa. Cuplul va fi interpretat de Will Ferrell si Julia Louis-Dreyfus, ceea ce suna destul de distractiv.

The call of the wild (21 februarie)

Povestea lui Jack London – The Call of the Wild urmareste un caine din sud, Buck, in anii 1890. Acesta trece de la proprietar la proprietar, in diverse moduri mai mult sau mai putin placute, si se reconecteaza cu mediul sau tragand sanii prin zapada. Avand o distributie absolut superba, inclusiv pe Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford si actrita autohtona canadiana Cara Gee, acest film este foarte asteptat.

Invisible men (28 februarie)

Au fost o multime de filme SF in 2018,  unele despre programe PC, altele despre nave spatiale, insa nu toate au fost apreciate. Omul Invizibil este aici pentru a aduce evolutie si inovatie. In ciuda faptului ca este vorba despre un barbat disparut, care se comporta ca un poltergeist enervat, filmul genereaza dezbateri si controverse. Este de groaza? Este Omul Invizibil despre o femeie care se lupta cu stresul post-traumatic dupa ce a iesit dintr-o relatie abuziva sau este vorba despre un psihopat care-si chinuie fosta partenera?

Cele mai citite articole

Articole relevante