1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cele mai bune panouri solare care asigura economii garantate

Autor: Charmy

Cele mai bune panouri solare care asigura economii garantate, Charmy

Atunci cand vreti sa economisiti bani si sa ajutati mediul inconjurator, energia regenerabila oferita de panouri solare este solutia optima, fiind o sursa de energie care poate fi considerata inepuizabila.

Investitia in panouri solare, a caror energie poate fi transformata in caldura si electricitate, isi merita toti banii, luand in cosiderare cresterea preturilor la energie electrica sau termica.

Cand decideti sa va instalati panouri solare, trebuie sa stiti ca acestea functioneaza pe toata durata anului, inclusiv in timpul iernii. Instalatiile speciale capteaza radiatiile infrarosii si radiatia difuza, indiferent de temperatura de afara. Trebuie sa stiti ca panourile solare nu polueaza si nu prezinta pericol, iar utilizarea acestora vor ajuta la prezervarea mediului inconjurator. De asemenea, va vor facilita economii substantiale.

Cele mai citite articole

Printre cele mai eficiente panouri solare se numara panoul solar fotovoltaic, de calitate superioara. Acest panou solar are un design negru complet, celule solare de performanta ridicata, si prezinta o garantie de minimum 15 ani. Spre exemplu, printre aceste panouri solare de calitate se numara modulele solare de la AXITEC, considerat a fi una dintre cele mai bune marci din 2018 de catre instalatorii germani.

Pe langa acest model, puteti opta si pentru panouri solare fotovoltaice policristaline, care au o durata de viata de cel putin 30 de ani, si produc o cantitate considerabila de energie regenerabila, avand un randament ridicat.

Pentru producerea de apa calda menajera in perioada de primavara-toamna, solutia ideala sunt modelele de panouri solare nepresurizate. Acest panou solar nepresurizat functioneaza pe principiul termosifonarii, ma precis, apa intra in contat direct cu cu partea interioara a tubului vidat.

Pentru ca apa calda sa circule in cadera libera, panourile solare nepresurizate trebuie instalate la o inaltime cat mai mare. Astfel de panouri au o garantie de 2 ani. Sunt alcatuite din 20 de tuburi vidate, un boiler de inox de 200 litri, un cadru din otel galvanizat, si un vas de expansiune de 8 litri. Puteti opta pentru panouri solare nepresurizate care contin boilere din inox cu o capacitate de la 100 pana la 200 litri si intre 10 si 20 de tuburi vidate.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner