Cele mai bune servicii pentru coafat mirese

Autor: Charmy

Cele mai bune servicii pentru coafat mirese, Charmy

Unul dintre cele mai importante evenimente in viata unui cuplu este nunta si, la nunta, eroina principala este, desigur, mireasa. Preocuparile cele mai importante pentru o tanara care se pregateste pentru nunta consta in alegerea rochiei si identificarea celor mai bune servicii pentru make-up mireasa si coafat mirese.

Programarea la salon

Intai de toate, trebuie mentionat faptul ca o programare pentru coafat mireasa trebuie facuta din timp, chiar si cu un an inainte de eveniment, pentru ca saloanele profesionale si hair stylistii au agenda de lucru destul de incarcata si, prin urmare, nu se poate stabili o programare la salon cu o luna sau doua luni inainte de nunta!

Alegerea celui mai bun hair stylist pentru o coafura de mireasa este chiar o provocare! Se va incepe prin a studia site-urile in domeniu, urmarindu-se recomandarile si aprecierile de pe pagina, vorbind cu alte mirese care au apelat la servicii de acest gen si au fost pe deplin satisfacute de rezultate. Exemplele conteaza foarte mult si, in acest sens, studierea unui portofoliu cu fotografii care sa prezinte munca profesionistului este esentiala.

Parerea unui profesionist este indispensabila in astfel de momente. Acesta va sti, in functie de modelul rochiei, machiaj, forma fetei, statura miresei, care este cea mai potrivita coafura care sa se integreze perfect, sa alcatuiasca un tot unitar cu rezultul elementelor.

Cele mai citite articole

Tema nuntii poate fi un indiciu important pentru alegerea coafurii – Ce fel de nunta va fi?

In functie de tema pe care o are nunta coafurile pot fi numeroase. Daca se vrea o nunta traditionala, atunci cu siguranta un coc sofisticat sau un model bine definit nu se recomanda. Se va merge pe lejeritate, naturalete, eventual o coada impletita intr-o parte cu floricele naturale inserate sau niste bucle lejere cu o cununita din margarete sau flori de camp asortate.

La o nunta cu staif, cum se spune, desfasurata la un salon de lux, coafura va fi una bine definita, eleganta. Poate fi un coc deasupra capului daca mireasa este mai scunda – astfel se va creea impresia de inaltime – sau un coc la baza gatului cu impletituri si insertii florale, sau bucle bine definite asortate cu impletituri rusesti (la moda in zilele noastre), sau impletituri in forma de diadema cu aplicatii de perle, margele, flori.

Coafura se va alege si in functie de grosimea firului de par si de lungimea acestuia – pentru parul scurt, la baza gatului, se va recurge la mese in nuanta care sa permita apoi aranjamentul dorit.

Modelul rochiei de mireasa – influenteaza, de asemenea, coafura

Modelul rochiei impune fara rezerve coafura si un hair stylist stie cel mai bine ce are de facut in acest sens. El va sti sa creeze o simbioza perfecta intre rochie, machiaj, coafura si personalitatea miresei care trebuie sa fie perfecta si sa se simta regina in aceasta zi.

Acestea sunt doar cateva recomandari care sa ajute la gasirea celor mai bune servicii pentru coafat mirese, astfel ca evenimentul sa fie unul de neuitat, unic.

Cele mai citite articole

Articole relevante