Cele mai bune vitrine frigorifice pentru înghețată. Iată unde le găsești!

Autor: Charmy
Cele mai bune vitrine frigorifice pentru înghețată. Iată unde le găsești!, Charmy

Mulți oameni aleg să consume produse alimentare nu doar pentru gust, ci și pentru aspectul îmbietor pe care le au. Modul în care arată un preparat este prima etapă a deciziei de a alege să îl cumpere. Iar când vorbim de înghețată, cu atât mai mult.

Nu e de mirare că pofticioșii sunt atrași irezistibil de cele mai frumoase și decorate înghețate. Oferirea unor astfel de opțiuni atractive este sinonimă cu succesul unei afaceri de acest gen.

Vitrina de înghețată frumoasă, pentru o înghețată gustoasă!

Dar pentru asta este necesar nu doar să se acorde atenție modului de expunere a înghețatei în magazin, ci și modelelor de vitrine frigorifice propriu-zise în care este păstrată.

Cele mai bune vitrine frigorifice pentru înghețată. Iată unde le găsești!, Charmy

O vitrină spectaculoasă poate ajuta clienții să își aleagă mai bine produsele dorite în funcție de gustul fiecăruia. Se spune că un desert se mănâncă mai întâi din priviri. Nici înghețata nu face excepție. Prin urmare, nu e suficient să vinzi înghețată de calitate, mai trebuie și să o afișezi într-un anume fel, jonglând între diferite stiluri, texturi și culori. Ideea este să fie creată o vitrină de înghețată atrăgătoare, care să sporească pofta clienților de a cumpăra mai multă înghețată decât ar face-o, poate, în mod obișnuit.

O recomandare de la TC Romania Crown Cool pentru comercianți este vitrina frigorifică pentru îngheţată K-1 CS 7 CALIPSO.

Cu un design atractiv, acest echipament special este dotat cu geamuri laterale încălzite, o capacitate de 7 cuve, blat de lucru din inox, iluminare interioară cu LED alb. În plus, are rotile, termostat digital, răcire ventilată, dezgheţare automată, evaporare automată a apei rezultate din condens. Aceia ce doresc să o comande se vor bucura să afle că are până și tendină de noapte din plexiglas.

Cu un astfel de echipament de afișare și păstrare a înghețatei, mai trebuie să te preocupi doar de cum o pui mai bine în valoare.

Sfaturi de decorare pentru diversele modele de vitrine frigorifice:

1. Alege stilul de decorare potrivit felurilor de înghețată pe care le vinzi

Vitrina frigorifică pentru înghețată trebuie să conțină produse care atrag atenția nu doar prin prețurile de vânzare, ci și prin elementele de comunicare vizuală care să contribuie creativ la experiența de cumpărare.

Cele mai citite articole

Evident, se poate alege un decor neutru. O paletă de culori cu nuanțe armonioase, rafinate, sunt o bună idee pentru o unitate care vinde înghețată premium.

Dacă preferi un stil mai modern, mai jucăuș, poți alege însă și un stil contemporan, care amestecă texturi și culori diverse, cu ruperi de ritm care captează atenția clientelei.

2. Schimbă din când în când aranjamentul sortimentelor de înghețată din vitrină

Ori de câte ori este posibil, fă unele modificări ale modului în care sunt distribuite înghețatele în interiorul echipamentului frigorific. Dacă recent a fost pusă în vânzare o aromă nouă, este recomandat să fie poziționată cât mai vizibil, pentru a fi remarcată de către clienți așa cum merită dintr-o privire.

În plus, poți ajusta modul în care sunt afișate produsele, în funcție de cât de mult sunt cerute de către consumatori unele dintre ele.

3. Pariază pe decorarea înghețatei vrac!

Decorarea cuvelor cu înghețată poate fi o opțiune excelentă pentru a atrage atenția clienților asupra vitrinei. Deci, poți alege să pui fructe întregi pe deasupra, ciocolată rasă, frunze de mentă proaspete etc. Acest tip de decor oferă un plus de farmec și ajută oamenii să identifice mai ușor gusturile anumitor sortimente.

Oricum, cu cât vitrina ta de înghețată va avea un aspect mai atractiv și mai colorat, mai estetic, cu atât volumul de vânzări va fi mai mare.

4. Observă ce tipuri de înghețată se termină mai rapid din cuve și care zac în vitrină.  Menține echilibrul!

Verificarea frecventă a ceea ce lipsește sau în exces în vitrina de înghețată din unitatea ta este un proces foarte important pentru a menține o armonie vizuală în echipamentul de afișare al înghețatei ce se vinde.

Dar până la aranjarea sortimentelor de înghețată, pentru a fi vândută, trebuie să ai o vitrină potrivită. Echipamente frigorifice de acest gen, le găsești la prețuri foarte bune la TC Romania Crown Cool! Comandă-le acum!

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil