1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cele mai interesante filme despre cazino din care ai ce învăța

Autor: Charmy
Cele mai interesante filme despre cazino din care ai ce învăța, Charmy

Există multe filme despre jocurile de noroc, unele realistice altele care au foarte fină granița între realitate și ficțiune. Însă este important să reții că filmele în general nu descriu realitatea, prin urmare ține cont că unele dintre scene nu pot fi luate drept inspirație. De aceea fii responsabil atunci când joci jocuri de noroc și amintește-ți că este important să nu cedezi impulsului la jocuri pacanele, pariuri sau altele.

Iată câteva filme pentru pasionații jocurilor de noroc, care să te inspire cu atmosfera specifică:

Crupierul 1999

Eroul principal joacă postura crupierului perfect, detașat și cu inima rece. În același timp un scriitor aspirant se angajează la cazino pentru a-și găsi inspirația pentru cartea sa. Însă ajunge să se amestece în diferite activități care sunt împotriva codului de conduită al cazinoului referitor la angajați și chiar mai mult. 

Cele mai citite articole

Un crupier este persoana care conduce jocul și distribuie cărțile, numit și dealer. Persoanele care conduc cazinourile live de tipul pariuri sportive Player sunt tot crupieri. Acest film se alătura celor mai bune filme de jocuri de noroc, reprezentând complexitatea cazinourilor, de la supraveghere până la regulile angajaților. Inclusiv jocurile sunt descrise cu acuratețe, arătând modul în care atmosfera influențează industria jocurilor de noroc. Deși ținând cont de strictețea cu care sunt supravegheate cazinourile, în care comploturile nu pot trece neobservate, este totuși un film care merită vizionat având o intrigă interesantă. Protagonistul este un personaj complex care descoperă fascinația pentru lumea jocurilor de noroc și devine el însuși oarecum jucător, împingând constant limitele pe parcursul filmului.

O călătorie cu miză mare 2015

Filmul se învârte în jurul călătoriei pe care decid să o facă doi împătimiți de jocuri de noroc. Aceștia speră să facă destui bani pentru a plăti o datorie și pentru a le rămâne bani și pentru acasă. Este un film în care este pus în evidență pericolul jocului nesăbuit. Amenajarea cazinoului este bine pusă în evidență și în detaliu, comparativ cu alte filme: sloturi, poker la ruletă și unele pariuri sportive. Muzica de asemenea este captivantă și interesantă. Filmul este plin de umor și artă însă arată ce probleme pot apărea dacă te joci prostesc prea mult timp. Merită văzut, mai ales pentru a vedea diferențele de caracter ale personajelor raportat la joc.

Jocul lui Molly 2017

Molly renunță la aspirațiile olimpice, de a deveni schior și începe să joace jocuri de poker underground unde se adună persoane celebre și bogate pentru a juca. În final ea își începe propria afacere subterană de jocuri de noroc. Filmul este inspirat dintr-o poveste reală, personajul principal suferind un accident ceea ce îi redirecționează traseul vieții. Jocurile sunt descrise neașteptat de autentic.

Acestea sunt doar câteva exemple care te pot introduce în atmosfera jocului de cazino.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner