Cele mai performante modele de ceasuri barbatesti

Autor: Charmy

Cele mai performante modele de ceasuri barbatesti, Charmy

Cauti cele mai cool ceasuri barbatesti? Japora are fix ce iti trebuie!

Un ceas G-shock iti poate schimba starea de spirit. Japora iti pune la dispozitie modelul G-shock cu auto-iluminare a cadranului cu LED. Acest ceas G-shock este foarte rezistent la socuri si campuri magnetice. Afiseaza ora pentru 20 de fusuri orare din 48 de orase, codul orasului respectiv. Ba mai mult, iti precizeaza ziua, luna si data curenta.

Cele mai citite articole

O alta caracteristica a unui ceas G-shock e faptul ca are incorporat un geam din cristal minderal, carcasa din rasina, temporizator, cronometru cu miimi de secunda si este rezistent la apa (20 bar). Cureaua sau bratara este din cauciuc ori silicon.

Bateria unui ceas G-shock dureaza aproximativ 2 ani de zile. Indiferent de modelul G-shock pe care vrei sa il alegi, Japora nu te va dezamagi. Toate produsele sunt 100% originale, fiind importante de la distribuitori autorizati din UE. Livrarea este rapida, iar fiecare ceas este insostit de un manual de utilizare, factura si certificatul de garantie.

Cele mai performante modele de ceasuri barbatesti, Charmy

Japora va pune la dispozitie peste 2000 de modele de ceasuri, printre ele ceas G-shock, plus un stoc propriu de peste 1000 de modele de ceasuri. Dupa ce ati facut comanda, veti primi prin e-mail sau SMS detalii despre starea produsului, cand va fi livrat, si informatii despre transport.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil