Clipe DRAMATICE pentru IONELA PRODAN, dupa revenirea din coma: “L-am visat pe Iisus, ardeam intr-un foc! M-a prins de spate”

Autor: Charmy
Clipe DRAMATICE pentru IONELA PRODAN, dupa revenirea din coma: “L-am visat pe Iisus, ardeam intr-un foc! M-a prins de spate”, Charmy

Cunoscuta cantareata de muzica populara Ionela Prodan, care trece prin clipe grele de Sarbatori a mai trecut prin moment dramatice in urma cu 45 de ani! Atunci, artista a suferit un accident teribil in timp ce se indrepta spre botezul uneia dintre fiicele sale. A stat in coma, dar si-a revenit miraculos.

Ionela Prodan a povestit acum mai multi ani ca l-a visat pe Iisus si nu credea ca isi va mai reveni, scrie ciao.ro.

Cele mai citite articole

”Dumnezeu mi-a dat zile… L-am visat pe Iisus, ardeam intr-un foc. M-a prins de spate, de haine si m-a asezat langa un pom, intr-o padure verde. „Cand mi-am revenit, i-am spus pe nume femeii cu care eram in rezerva. S-a speriat femeia, a inceput sa tipe. Deci, eu si azi, daca cineva mi-ar spune, ar zice: «Uite, iti tai mainile, iti tai corpul in doua, spune ca: “Nu exist, nu exista Hristos”», taiati-ma, faceti ce vreti”, amarturisit solista de muzica populara.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218892.html

Cele mai citite articole

Articole relevante