Corina si-a dat licenta la Drept cu PONTA! Dezvaluirile INCREDIBILE ale artistei despre fostul premier

Autor: Charmy
Corina si-a dat licenta la Drept cu PONTA! Dezvaluirile INCREDIBILE ale artistei despre fostul premier, Charmy

Corina a facut doua facultati, are diploma in Management si Drept, dar pasiunea pentru muzica a fost cea mai puternica, asa ca a ales scena. Ea a povestit ca examenul de licenta de la Drept l-a dat cu Victor Ponta.

”Am terminat liceul economic, finante-contabilitate, dupa aceea, am absolvit Facultatea de Management, unde sunt si licentiata, si Facultatea de Drept. Mi-am dat lucrarea de licenta, la oral, cu domnul Ponta. Pe vremea aceea, nu era in politica si era foarte simpatic, foarte intelept si intelegator cu noi. Am luat 9.

Cele mai citite articole

Voiam sa imi deschid un birou notarial, sa ma specializez in consultanta juridica. Nicidecum nu mi s-ar fi potrivit… Am fost una dintre privilegiatele care, in final, a facut ceea ce si-a dorit. Eu de mica mi-am dorit sa devin actrita si cantareata. Fiind o fire destul de rebela, dar si usor timida, eram in anul al treilea la Management si, in paralel, am inceput si Dreptul. In anul al doilea la Drept… nu stiu, m-am razvratit, asa, si mi-am dat seama ca nu m-as regasi inconjurata de hartoage, intr-un birou si ca vreau sa fac ceea ce imi place cu adevarat”, a spus Corina, pentru libertatea.ro.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-232708.html

Corina si-a dat licenta la Drept cu PONTA! Dezvaluirile INCREDIBILE ale artistei despre fostul premier, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil