Ce fel de persoana esti in functie de culoarea ochilor

Autor: Charmy

Culoarea ochilor tai este fereastra sufletului. Conform spuselor mai multor astrologi dar si a unui studiu care a fost efectuat la Universitatea Orebro din Suedia la 428 de persoane pentru a vedea daca trasaturile de personalitate ar putea fi legate de culorile ochilor par a fi adevarate.

„Ochiul este atat de strans legat neurologic la creier incat am putea spune ca este o parte a creierului nostru, pe care o putem vedea din exterior!”, spune Doctorul Antonie Fallone. Se pare ca ochii detin indicii vitale pentru functia creierului nostru.

Iata mai jos o lista cu ceea ce se spune despre fiecare culoare a ochilor:

Ochi maro sau negrii

Daca ai ochii maro sau negrii se pare ca esti un lider natural, aparent nascut pentru a conduce oamenii in viata. Persoanele cu ochi mai inchisi la culoare sunt adesea vazute ca fiind mai agreabile. Au tendinta de a bea mai putin alcool si iubesc sa faca faca sport. Gasesc puterea interioara si pot conduce lumea.

Ochii albastri

Ai o mare putere interioara si fizica, desi uneori duc o lupta pentru a cunoaste oameni. Oamenii te judeca adesea rapid, fara sa te cunoasca indeajuns. Ei te vad slab sau timid. In ciuda acestui fapt, femeile cu ochii albastri au dovedit a tolera durerea de nastere a copilului. Esti predispusa la unele forme de anxietate si depresie. Esti ambitioasa si curioasa. In lumea profesionala nimic nu iti sta in cale.

Cele mai citite articole

Ochii cenusii

Ochii cenusii sunt incredibil de rari. Daca ai culoarea ochilor cenusie, de fapt o nuanta de albastru care este doar un pic mai slaba, esti o persoana extrem de bine echilibrata, dar exista o parte interioara din tine pe care uneori o poti simti dificil de controlat. Ai tendinta de a fi defensiva si de a face oamenii sa munceasca din greu pentru a trece de barierele tale.

Ochii caprui

Despre persoanele cu ochii caprui se spune ca sunt speciale inca de la o varsta frageda. Au tendinta de a fi independente, increzatoare si spontane. Personalitatea poate fi un pic mai dificila de prezis si fixat.

Ochii verzi

Daca ai ochii verzi, ai tendinta de a fi mai atragatoare si misterioasa. Ochii verzi sunt foarte atragatori pentru oameni si sunt adesea considerati sexy. Esti imprevizibile, dar nu iute la manie. Esti creativa si te descurci bine sub presiune.

Cele mai citite articole

Articole relevante