Cum alegi cea mai buna camera spion

Autor: Charmy

Cum alegi cea mai buna camera spion, Charmy

Sunt situatii in care increderea in angajati, in partenerii de cuplu, in propriii copii, frati sau parinti este pusa la indoiala. Camerele spion sunt din ce in ce mai populare in ultimii ani. Aceste mici dispozitive sunt folosite pentru a supraveghea ceea ce se intampla in propria locuinta, in birou sau in compania administrata. In functie de scopul urmarit, se alege cel mai bun model de camere spion, potrivit pentru locul exact unde urmeaza sa fie montata.

Principalele motive pentru achizitionarea unei camere spion

Achizitionarea unei camere spion care urmeaza sa fie instalata in propria locuinta prezinta multe avantaje. Parintii care nu au incredere deplina in bona care are grija de copii, sau copiii care nu au incredere deplina in persoana care are grija de parinti, unul dintre partenerii de cuplu care nu are incredere in fidelitatea celuilalt sau parintii care nu au incredere in copiii ajunsi la varsta adolescentei pot opta pentru o camera spion ascunsa in cele mai neasteptate locuri.

Camerele spion nu se limiteaza numai la locuinta personala, ci sunt in asa fel deghizate incat sa poata fi plasate oriunde, fara a da de banuit. Si la locul de munca, utilizatorii pot vedea daca au un coleg mai curios care le umbla pe ascuns prin lucruri. In ceea ce priveste administratorii afacerilor, camerele spion se vor dovedi de un real folos pentru a testa fidelitatea si eficienta angajatilor. Insa principalul scop pentru care este montata o camera spion este prevenirea si combaterea unei infractiuni, supravegherea traficului pe drumurile publice si apararea unor interese legitime, cu conditia de a nu prejudicia drepturile si libertatile fundamentale ale persoanelor.

Criterii pentru alegerea celei mai bune camere spion de supraveghere

Cele mai citite articole

Alegerea unei camere de supraveghere de tip spion nu este usoara, mai ales in contextul in care oferta de pe piata este atat de variata. Camera spion se alege in functie de:

Tip. Camerele spion pot fi fixe sau mobile. Cele fixe inregistreaza in mod continuu, functionand pe baza de curent electric. Cele portabile sunt mult mai eficiente, deoarece pot fi amplasate oriunde, chiar in interiorul masinii, pe sub haine sau in alte locuri. Acestea pot fi luate in calatorii, la sedinte, intruniri, in orice loc in care interactiunea cu cei din jur implica o urma de nesiguranta sau indoiala.

Design. Camerele spion trebuie sa aiba un design modern si sa fie imposibil de detectat. Spre exemplu, pentru a monitoriza bona, sunt recomandate camere spion ascunse in jucarii, iar pentru a obtine informatiile necesare in timpul unei intruniri de afaceri, camerele spion tip pix sunt ideale.

Conexiune. Cele mai des intalnite camere spion au conexiune wireless, cu fir, IP sau 4G. Variantele cu fir sunt ideale din prisma faptului ca datele nu se vor pierde din cauza semnalului, in timp ce camerele wireless sunt mai usor de montat.

Functii suplimentare. Camerele spion pot avea functii suplimentare, precum functia audio, senzor de miscare, telecomanda, functia infrarosu pentru a transmite imaginile si in conditii de iluminare foarte slaba.

Intr-o societate in care increderea se castiga foarte greu si se pierde foarte usor, in care oamenii nu sunt corecti fata de semenii lor, camerele spion sunt dispozitive indispensabile.

Cele mai citite articole

Articole relevante