1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Cum alegi culoarea parului in functie de parul scurt

Autor: Charmy

Cum alegi culoarea parului in functie de parul scurt, Charmy

Cand ai parul scurt, optiunile tale legate de coafura se limiteaza dramatic. Adio cosite impletite, cozi de toate felurile, cocuri si tot felul de alte artificii realizate pe lungime! Ce ne ramane de facut, asadar, cand avem de-a face cu o coafura de tip bob sau mai scurta? Putem sa ne jucam cu toate gama de culori pentru rezultate spectaculoase.

Sa incepem cu un bob blond. Daca ii adaugam cateva suvite ciocolatii sau, dimpotriva, deschidem un bob inchis cu suvite luminoase, am obtinut o cu totul alta coafura.  Probabil va ganditi ca suvitele au nevoie tot de lungime ca sa fie puse in valoare, dar nu e chiar asa.

Cele mai citite articole

Fie ca aveti firul drept sau ondulat, mixul de culori va arata bine si pe parul scurt.
Tonurile de rosu sunt poate cele mai spectaculoase pentru parul scurt. Daca aveti breton, v-as propune un rosu-capsuna, pentru ca aceasta nuanta are reflexii minunate. Daca nu aveti breton, poate va ganditi sa va faceti!
Un rosu aprins va arata mai bine pe un par si mai scurt si eventual coafat cu volum in mai multe directii. Imaginati-va o coafura asemenea unei flacari. Wow!

Rosu cupru este mai potrivit pentru o personalitate mai potolita. Are ceva stilat in el.
O alta optiune poate fi stilul ombre. Cum? Credeati ca nu se poate face ombre pe par scurt? Ei bine, se poate! Imaginati-va un blond cu varfuri mov. Prea indraznet? Atunci clasicul ciocolatiu iluminat cu blond la varfuri, indiferent cat de departe sunt ele pozitionate fata de radacina.

Un bob asimetric sau de fapt orice alta coafura scurta si asimetrica va arata incredibil vopsita in nuante de portocaliu si negru.

Orice culoare nenaturala – albastru, verde, mov – va arata foarte bine pe parul scurt si aveti marele avantaj ca puteti sa o scoateti repede din par. Firul scurt e inlocuit imediat prin crestere, ceea ce nu se intampla cu un par lung pana la jumatatea spatelui.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner