Cum alegi servicii rent a car Bucuresti in functie de necesitate

Autor: Charmy

Cum alegi servicii rent a car Bucuresti in functie de necesitate, Charmy

Rent a car este, la modul general un serviciu util tuturor celor care au nevoie de transport in cele mai bune conditii, dar nu detin masini proprii. Pentru cea mai buna alegere de servicii rent a car Bucuresti este recomandat sa se tina cont de cateva sfaturi utile celor care apeleaza la astfel de servicii.

Indiferent ca deplasarea in capitala se face in interes personal sau de serviciu, apelarea la acest gen de servicii este recomandata atunci cand masina personala sau de firma nu este o solutie agreeata (se vine in Bucuresti cu avionul sau prin alte mijloace). In plus, serviciul rent a car este foarte recomandat si pentru transfer aeroport Otopeni sau Baneasa.

De regula, cei care inchiriaza autoturisme sunt oameni de afaceri care doresc servicii de calitate, seriozitate si eficienta. Interesul firmelor este sa multumeasca potentialii clienti pentru a obtine renume, cat si pentru a-si dezvolta afacerea.

Pasi importanti in derularea procesului de inchiriere

Cum alegi servicii rent a car Bucuresti in functie de necesitate, Charmy

Primul pas care trebuie facut este acela de a studia site-urile de specialitate pentru a compara datele referitoare la masina care se va inchiria: pret, marca, motorizare, transmisie, numar de locuri, confort, an de fabricatie. Se poate apela si la prieteni sau cunostinte care au folosit astfel de servicii si au fost multumiti de alegerea facuta.

Cele mai citite articole

Dupa ce s-a stabilit exact care firma corespunde cerintelor, se va proceda la mersul la fata locului si testarea masinii dorite. Ca recomandare, o masina de fabricatie recenta este mult mai rentabila daca se tine cont de faptul ca ofera o siguranta si un confort sporit, are dotari suplimentare ce usureaza activitatea in trafic ( GPS, climatronic, piele, noxe poluare reduse etc), riscul de defectiune este, de asemenea, unul redus.

La preluarea unui autoturism se semneaza un contract de inchiriere in care sunt specificate date legate de caracteristicile si dotarile masinii, starea tehnica, consum de carburant, km din bord, si, bineinteles, pretul de inchiriere. In acest context trebuie atentie marita ca nu cumva sa fie costuri suplimentare nedepistate la prima vedere.

Daca se inchiriaza pentru o perioada mai mare, sunt firme de inchiriere pe piata cu care se poate negocia la pret. Asigurarea autoturismului trebuie sa fie valabila, la fel si inspectia tehnica, taxa de drum – deci si aici atentia va fi sporita.

Daca se doreste o masina de capacitate mai mare (peste 2.000 cm cubi) sau tip jeep, se va tine cont de cheltuielile cu consumul de carburant. Avantajul insa la o masina de putere mai mare este siguranta in trafic, stabilitatea si confortul. Este recomandata daca se inchiriaza in mod special pentru trasee accidentate, de munte sau pe timp de iarna.

In schimb, pentru trasee scurte, locale ar fi indicata o masina de mici dimensiuni atat ca lungime, inaltime, latime cat si ca putere. Tinand cont ca traficul in Bucuresti este destul de aglomerat, o masina cu care sa te strecori si sa-i gasesti un loc de parcare este alegerea potrivita.

Aspectele relatate mai sus sunt necesare atunci cand se apeleaza la servicii rent a car Bucuresti.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil