Cum folosim carnea de pui in cure de slabire pentru a obtine rezultate optime?

Autor: Charmy

Cum folosim carnea de pui in cure de slabire pentru a obtine rezultate optime?, Charmy

Aproape fiecare dintre noi a fost la un moment dat in situatia de a avea nevoie de o cura de slabire pentru a mai da jos cele cateva kilograme in plus. Iar daca nu am stiut cum sa procedam, cu siguranta am avut ce alege din oferta extrem de generoasa de diete de tot felul. Important este sa nu ne incredem in diete – minune, care ne promit topirea kilogramelor nedorite in timp record, in cazul in care vom urma cu strictete indicatiile corespunzatoare.

In mod normal, fiecare dieta trebuie sa inceapa sa dea rezultatele mult asteptate treptat si asta fara a ne supune la niste cazne incredibile sau la infometare. Evident, aceste alternative drastice vor produce efecte intr-un interval ceva mai scurt, dar bineinteles vor fi urmate si de acel efect yo-yo, cand kilogramele pierdute cu atatea sacrificii se vor depune la loc sau chiar se vor suplimenta,  imediat cum ne vom relua stilul alimentar obisnuit.

O idee de cura de slabire sanatoasa este cea care nu infometeaza si nu „pedepseste” persoana dornica sa slabeasca, ci ii ofera o alternativa sanatoasa, echilibrata si, evident,  mult mai cumpatata a meniului zilnic, care poate fi adoptata pe termen lung sau insusita pentru toata viata.

Si pentru ca nu trebuie sa lipseasca proteina din alimentatie nici atunci cand  este urmata o cura, carnea de pui va face parte din acest program de nutritie corect si sanatos. Astfel, se vor putea alterna cateva retete cu carne de pui pe durata acestei diete, pentru a evita monotonia unui meniu repetat zile in sir.

Alaturi de celelalte ingrediente ale curei de slabire, in ceea ce priveste carnea de pui, sursa de proteina sanatoasa, bogata in minerale, vitamine, fier, fosfor, seleniu, zinc, calciu, aceasta va contribui decisiv la stimularea metabolismului. O putem introduce in dieta sub forma pieptului de pui  la gratapartea cea mai saraca in grasime din carnea de pui, dar si pulpe de pui la abur, supa de pui, sau sub forma unei ciorbe de pui, cu multe legume, vezi si ciorba radauteana de pui.

De asemenea, rolul carnii de pui intr-o dieta este de a ne oferi alaturi de necesarul de proteina de buna calitate, a vitaminelor si mineralelor ce o contin, un ajutor considerabil in arderea caloriilor, o stare generala de bine, precum si un plus de energie, atat de necesar exercitiilor fizice care sunt obligatorii pentru ca dieta sa functioneze perfect si sa dea rezultatele dorite.

Cele mai citite articole

Articole relevante