Cum iti poate ajuta business-ul Cosmo Consult?

Autor: Charmy

Cum iti poate ajuta business-ul Cosmo Consult?, Charmy

Cosmo Consult le ofera oamenilor de afaceri Microsoft Dynamics 365 putand utiliza capabilitatile unor solutii Power BI integrate si ale serviciilor Azure Cortana Intelligence Suite pentru a optimiza productia, pentru a obtine prognoze detaliate ale pietei si pentru a crea planuri de marketing relevante, care tin seama de multi factori economici. De exemplu, folosind serviciile de informatii Cortana, poti analiza intregul flux de informatii, structurat si nestructurat, atat in ​​cadrul companiei, cat si pe internet si a prezice cu exactitate cererea pentru anumite produse si servicii.

Accesul la date de la senzori in solutii IoT pe Dynamics 365 va permite personalului de service sa monitorizeze mai bine echipamentele, sa identifice in timp util anomaliile in activitatea sa, pentru a evita costurile inutile de reparatii si pierderea profitului. In acelasi timp, datorita integrarii perfecte a Dynamics 365 si Office 365, participantii vor putea obtine informatii financiare si de vanzari curente din aplicatiile lor direct intr-o scrisoare, fara a parasi Microsoft Outlook. Solutia este proiectata astfel incat sa poti incepe sa o folosesti cu un pachet minim si sa conectezi servicii suplimentare numai dupa cum este necesar – atunci cand afacerea creste, lansarea de bunuri sau servicii noi.

Microsoft Dynamics 365: CRM

CRM in Microsoft Dynamics 365  (fosta Microsoft Dynamics CRM) este un set de aplicatii de afaceri pentru automatizarea lucrarilor cu clientii, fiecare fiind configurat pentru sarcini specifice de afaceri: vanzari, marketing, servicii, tranzactionare mobila si servicii. Poti selecta in mod independent o anumita aplicatie sau poti realiza combinatia dorita de functionalitate din diferite module: vanzari, serviciu, managementul reprezentantului de vanzari, marketing, analiza clientilor, managementul proiectului pentru automatizarea serviciilor de proiectare

Cele mai citite articole

Cu Microsoft Dynamics 365, platesti doar pentru ceea ce ai nevoie

Modelul comun de date CRM si ERP evita haosul atunci cand introduci date si gasesti persoane responsabile. Microsoft Dynamics 365 este un sistem modern care iti permite sa gestionezi toate procesele de interactiune cu clientii din compania ta – de la primul apel pana la incheierea tranzactiei si serviciul post-vanzare. Remediezi cererile, previzionezi nevoile clientilor, optimizezi operatiunile, economisesti istoricul si rezultatele comunicarii, reduci costurile, cresti productivitatea – si faci totul intr-un singur sistem. Cu Dynamics 365, procesul de vanzari va fi previzibil, structurat, usor de controlat si, cel mai important, productiv.

Versiunea mobila Microsoft Dynamics 365  

Versiunea mobila a oricareia dintre aplicatiile Microsoft Dynamics 365  va permite fiecarui angajat sa aiba acces la toate functiile si modulele solutiei de pe tablete si smartphone-uri. Poti lucra cu sistemul atat in ​​cadrul propriei infrastructuri (pe premisa), cat si in servicii cloud ( CRM in cloud ), pe baza capacitatilor si nevoilor companiei tale. Microsoft Dynamics 365 este potrivit pentru companii cu o baza de clienti existenta, echipa de vanzari dedicata, vanzari complexe, disponibilitatea lucrarilor de serviciu.

 

Cele mai citite articole

Articole relevante