Cum protejeaza mediul inconjurator o companie ce asigura managementul deseurilor?

Autor: Charmy

Cum protejeaza mediul inconjurator o companie ce asigura managementul deseurilor?, Charmy

Protejarea mediului inconjurator este una dintre principalele activitati ale secolului XXI, atat la nivel mondial, cat si in Romania. Guvernele si ONG-urile de mediu realizeaza statistici ingrijoratoare cu privire la subtierea stratului de ozon si trag alarme permanente in legatura cu gasirea surselor de energie regenerabile, colectarea selectiva a deseurilor si managementul acestora.

In Romania, fie ca traim in mediul rural sau urban, deseurile sunt o problema persistenta. Pentru ca modernizarea a transformat in istorie arderea acestora, o companie romaneasca, AweCompactors.ro, vine in ajutorul nostru cu o gama larga de echipamente pentru managementul deseurilor, de inalta calitate.

Gama de produse a companiei include o gama variata de prese de balotat si utilaje industriale, concepute pentru o gama larga de deseuri precum: PET-uri, hartie, carton, metal si altele. Fondata in 2008, compania AweCompactors are o bogata experienta pe piata din Romania, diferentiandu-se prin dorinta de a le oferi clientilor cele mai bune si moderne solutii privind managementul deseurilor.

Gama de produse a companiei ajuta la mentinerea unui spatiu curat si igienic prin faptul ca se adreseaza unor companii din domenii precum: salubritatea, supermarket-uri si hypermarket-uri, Horeca, centre comerciale, mall-uri etc.

AweCompactors comercializeaza doar utilaje si echipamente realizate de faimoasele companii din Austria (Wagner), Germania (H&G) si Irlanda (MACFAB), dintre care enumeram prese de balotat deseuri, compactoare deseuri si EPS, tocatoare, perforatoare.

Luand in considerare legislatia europeana actuala privind colectarea deseurilor de toate tipurile, anul acesta, tot mai multe firme au constientizat nevoia de a aduce imbunatatiri calitatii mediului inconjurator si au achizitionat echipamente de prelucrare si compactare a deseurilor, extrem de performante, dar la costuri avantajoase.

In functie de nevoile companiei tale, consultantii AweCompactors iti ofera solutii personalizate prin care poti ajuta la protejarea mediului inconjurator. Oriunde te-ai afla in Romania, suntem deschisi solicitarii tale si oferim sfaturi de achizitie, cu seriozitatea care ne caracterizeaza. In plus, iti oferim un alt avantaj major – prezenta in tara noastra a unei reprezentante tehnice proprii a producatorului, care asigura servicii de interventie si reparatii profesionale in garantie si post-garantie.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante