Cum sa asortezi o pereche de pantaloni galbeni sau mustar

Autor: Charmy

Cum sa asortezi o pereche de pantaloni galbeni sau mustar, Charmy

Pentru ca am scris deja un articol dedicat gecilor si jachetelor rosii, de data aceasta este randul pantalonilor galbeni. Pantalonii in nunate de galben fac parte din acea categorie de imbracaminte ceva mai dificil de asortat. De cele mai multe ori, atunci cand vedem in magazine un astfel de articol vestimentar ne place atat de mult incat nu ne mai gandim daca se potriveste cu restul garderobei noastre.

Cele mai citite articole

Chiar daca impulsivitatea la shopping ne-a facut sa avem cel putin doua-trei astfel de articole vestimentare, vestea buna este ca sigur avem deja si elementele cu care acestea se pot combina perfect. Noi am gasit o gramada de variante super dragute de tinute care includ pantalonii galbeni si va garantam ca veti putea sa alcatuiti cel putin una dintre ele cu ceea ce aveti deja in dulap.

Noua cel mai mult ne plac tinutele in care pantalonii galbeni sunt combinati cu tricouri albe sau negre. De asemenea, si pantalonii galbeni impreuna cu o camasa de blugi, sau bluza culoare albastra pot alcatui tinute foarte cool. Va lasam pe voi sa alegeti una dintre variantele de mai jos in functie de preferinte si de articolele vestimentare care va sunt la indemana.

Cele mai citite articole

Articole relevante