Cum sa fii mai frumoasa – 10 metode simple

Autor: Charmy

Cum sa fii mai frumoasa – 10 metode simple, Charmy

Se spune ca frumusetea este in ochii privitorului si oricat ai cauta sfaturi despre cum sa fii mai frumoasa – 10 metode simple de exemplu, nu vei reusi niciodata sa primesti aprecieri similare, important este de fapt cat de confortabil te simti tu cu tine insati si cat de mult te pretuiesti in primul rand tu. Indiferent de varsta pe care o are, oricare femeie isi va dori sa fie cat mai frumoasa, sa fie privita cu admiratie la fiecare aparitie, sa primeasca deseori si sa se bucure de complimente si aprecieri. Si chiar daca nu ne numaram printre cele care si-au propus sa participe la vreun concurs de frumusete, fiecare urmasa a Evei se va stradui sa faca cinste apartenentei la sexul frumos si sa straluceasca de fiecare data.

10 metode simple ca tu sa fii cat mai frumoasa

In primul rand, este bine sa ne simtim bine in propria piele si sa limitam apelarea la chirurgia estetica doar la acele situatii in care este cu adevarat nevoie, nu pentru a avea buzele, decolteul sau alte trasaturi ale unor vedete, pentru atunci ca ne vom transforam doar in jalnice copii ale acestora.

Intotdeauna, sa ne straduim sa ne punem in valoare calitatile fizice pe care contam si sa estompam cat mai mult din ceea ce nu ne avantajeaza.  O alimentatie sanatoasa, echilibrata, alaturi de respectarea orelor de odihna, somn, vor face minuni in ceea ce priveste frumusetea noastra.

Alegerea unui stil de viata activ, plin de energie, ore de sport, inca un motiv de a respira prin toti porii frumusete. De asemenea, sa incercam sa eliminam cat putem de mult factorii de stres din viata noastra, gandurile si emotiile negative, care se pot oglindi nedorit pe chipul nostru prin riduri si o infatisare imbatranita inainte de vreme.

Frumusetea, eternul deziderat al femeii

In alegerea tinutelor vestimentare pe care le vom purta trebuie intotdeauna sa tinem cont de conformatia noastra, fara a ne transforma in sclavele unor curente ale modei care s-ar putea sa nu ne avantajeze.

De asemenea, este important sa ne inconjuram cat mai mult de tot ce ne poate aduce bucurii, chiar si cele mai marunte, alaturi de cei dragi, de prieteni, de natura, pentru ca toate aceste momente traite intens, cu pofta de viata, aduc un plus de frumusete pe chipul nostru, pentru ca fericirea daruieste stralucire si frumusete. Ori de cate ori ai ocazia, nu te sfii sa zambesti sau chiar sa razi cu pofta. Si aceste momente de relaxare si veselie cu siguranta te vor face sa arati mai frumoasa.

Totodata, trecerea inevitabila a anilor nu trebuie sa reprezinte pentru reprezentantele sexului frumos un motiv de a se panica, ci sa incerce sa se bucure de fiecare varsta pe care o implinesc si sa gaseasca acea parte frumoasa din fiecare etapa a vietii care sa se oglindeasca pe chipul lor.

Cele mai citite articole

Articole relevante