Cum sa iti faci breton in functie de forma fetei

Autor: Charmy

Cum sa iti faci breton in functie de forma fetei, Charmy

Imi plac la nebunie tunsorile cu breton. Sunt sofisticate, usor de aranjat, au un aer cool si versatil. Daca v-ati dorit mereu un breton dar nu ati avut curajul sa-i cereti stilistului sa-si bage foarfeca in parul vostru poate ca nu ar strica sa vorbim putin despre bretonul potrivit fiecarui tip de fata.

Daca aveti fata patrata, scopul bretonului ar fi sa imblanzeasca putin trasaturile drepte. Asadar v-ar ajuta o taietura asimetrica, astfel incat bretonul sa poata fi pieptanat intr-o parte. Lungimea lui ar trebui sa fie de deasupra sprancenei pana in dreptul urechii, sau mai jos. Si un breton drept, franjurat, ar putea avantaja o fata patrata, atata vreme cat nu il taiati prea scut.

Daca aveti fata rotunda, scopul bretonului ar fi sa creeze niste unghiuri, s-o alungeasca putin. In primul rand, tineti cont ca vorbim de un breton generos ca grosime, nu de unul subtire. La fel ca in cazul fetei patrate si aici vorbim de o simetrie prea accentuata a formei, asadar un breton alungit o va imbunatati. In mod normal un breton drept nu se potriveste unei fete rotunde, dar daca vi-l doriti incercati sa-i rotunjiti extremitatile astfel incat sa fie mai lung spre capete si mai scurt spre centrul fruntii.

Pentru fetele in forma de inima, uitati cu totul de bretonul drept si gros pentru ca nu va face decat sa scoata in evidenta discrepanta dintre barbie si frunte. In schimb alegeti un breton lung, pieptanat in doua parti, care va incadra frumos fata.

Cum sa iti faci breton in functie de forma fetei, Charmy

Fetele ovale au marele avantaj de a se potrivi cam cu orice tip de breton. Daca ai fata ovala poti sa treci cu succes prin toate taieturile. De la bretonul scurt si drept pana la cel lung pieptanat cum vrei tu. Iti trebuie doar curaj sa incepi de undeva. Daca aveti fata extrem de alungita o sa va ajute un beton gros si drept, pentru ca va acoperi o mare parte din ea si o va redefini pur si simplu.

Desi pana acum am vorbit de bretonul potrivit in functie de forma fetei, vreau sa punctez ceva la capitolul textura. Nu va lasati convinse sa va faceti breton daca aveti parul cret. Se va ridica si se va ondula in toate directiile, iar acest look cred ca nu s-a mai purtat din anii 70 incoace.

Cele mai citite articole

 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil