Cum sa iti recuperezi corpul de invidiat dinainte de pandemie sau de vara trecuta

Autor: Charmy
Cum sa iti recuperezi corpul de invidiat dinainte de pandemie sau de vara trecuta, Charmy

Doamnele si domnisoarele care isi doresc foarte tare sa revina la un corp de invidiat, dupa ce cateva luni nu au avut acces la salile de fitness pot descoperi acum cateva sfaturi extrem de interesante prin care isi pot atinge scopul! Este important ca reprezentantele sexului frumos sa fie foarte bine concentrate, sa stie care sunt rezultatele pe care vor sa le atinga si sa munceasca in mod constant, fara a se lasa distrase de bunatatile dimprejur.

Totul incepe cu o sesiune de shopping

Este cunoscut faptul ca doamnele si domnisoarele cauta intotdeauna sa arate foarte bine atunci cand pleaca de acasa, iar mersul la sala nu reprezinta in exceptie in acest sens. Recomandat este ca inainte de a-si face o programare la sala, reprezentantele sexului frumos sa se bucure de o sesiune de shopping, in cadrul careia sa isi cumpere treninguri femei din bumbac in culori diverse, tricouri, dar si incaltaminte de calitate. Starea de confort incepe cu cea psihica, iar femeile merita sa se simta bine in timpul exercitiilor. Mai mult, reprezentantele sexului frumos sunt mult mai increzatoare in fortele proprii, mai ales atunci cand isi innoiesc garderoba!

Un program de exercitii bine gandit

Un sfat excelent, de care ar fi recomandat ca femeile sa tina cont atunci cand vor sa scada in greutate este acela de a colabora cu antrenori personali. Specialistii in domeniu au cunostintele potrivite pentru a indruma doamnele si domnisoarele catre o serie de exercitii potrivite in acest sens. De exemplu, in primele 2-3 sesiuni de la sala, femeile trebuie sa inceapa usor, atat cat sa isi ,,incalzeasca” muschii si corpul. Nu este indicat sa inceapa totul in forta, pentru a se feri de eventualele accidentari sau intinderi de ligamente.

Antrenamente diverse

Cele mai citite articole

Imediat dupa ce trupul este pregatit pentru antrenamente mai intense, exercitiile trebuie diversificate de la o sesiunea la alta, instfel incat corpul sa nu aiba timp sa se obisnuiasca cu aceleasi tipuri de miscari. Daca in prima zi din saptamana, doamnele si domnisoarele isi pot lucra membrele inferioare, a doua oara cand merg la sala se pot ocupa de partea cardio, urmand ca apoi sa treaca la partea superioara.

Mese bogate si diverse, dar cu alimente potrivite

Una dintre cele mai bune metode prin care femeile isi pot recupera silueta de invidiat este aceea de a combina exercitiile de la sala cu o alimentatie potrivita. Medicii nutritionisti le recomanda sa consume produse de calitate, cu un nivel scazut de carbohidrati, insa fara a neglija ca si aceste elemente sunt importante pentru sanatate. Mai mult, ideal este ca doamnele si domnisoarele sa uite de mesele foarte tarzii si sa bea cat mai mult apa, pentru a se hidrata.

Odihna

Nu in ultimul rand, reprezentantele sexului frumos mai trebuie sa tina cont si de faptul ca odihna este esentiala pentru obtinerea unui echilibru intre fizic si psihic. Atunci cand dorm suficient de mult noaptea, femeile se trezesc dimineata cu un tonus foarte bun si, in acelasi timp reusesc sa faca tot ce isi doresc. De preferat este sa fie atente si la acest aspect, pentru ca in cel mai scurt timp sa poata purta din nou compleuri sport dama cu cel putin 1-2 marimi mai mici, asa cum isi propun!

Cu multa perseverenta si munca, doamnele si domnisoarele pot reveni la kilogramele dorite, fara a fi nevoite sa faca rabat de la lucrurile care le fac placere. Este de ajuns sa isi cumpere cateva piese vestimentare sport noi, sa se tina de planul pe care l-au conturat si sa nu uite nicio secunda unde isi doresc sa ajunga!

Cele mai citite articole

Articole relevante