Cum sa pleci multumita de la coafor cu o coafura lejera

Autor: Charmy

Cum sa pleci multumita de la coafor cu o coafura lejera, Charmy

Sa derulam in minte ultima vizita la coafor al carei rezultat te-a nemultumit. Am sa incep eu. M-am asezat pe scaun cu gandul sa-mi tund varfurile si cand m-am ridicat parul meu era mai scurt cu o palma. Asa am invatat ca „varfurile” inseamna lucruri diferite pentru toata lumea.

Cand ii spui stilistului ca vrei o coafura bob o ai in minte pe Marion Cotillard sau pe Victoria Beckham? Diferente exista, chiar daca amandoua sunt tunse bob.

Intotdeauna ia cu tine la salon o poza reprezentativa. Face cat o mie de explicatii. Mai ales cand vrei sa faci o schimbare radicala. Sa nu-ti imaginezi ca daca faci referire la o anumita vedeta, coafeza va stii exact in ce postura ti-o imaginezi tu. La cat de des isi schimba ele look-ul, poate tu ai vazut-o cu cosite si stilista a prins-o tunsa periuta.

Cele mai citite articole

Uitati-va impreuna la aceeasi fotografie. Vorbiti despre lungimea parului si despre culoarea lui. O sa ramai surprinsa in ce moduri diferite puteti vedea acelasi blond si cat de diferit poate arata castaniul prin ochii fiecaruia.

Explica-i foarte clar ce anume iti place la fotografia respectiva. Poate ai adus-o doar ca sa-i explici cum vrei sa-ti taie bretonul si nicidecum nu vrei sa-ti scurtezi parul pana la umeri, ca modelul din poza. Poate iti place volumul coafurii respective si nu stii cum sa-l obtii.

Nu-ti fie frica de stilist. El nu e acolo sa te faca sa arati mai rau, dimpotriva. Are experienta necesara sa stie ce se potriveste mai bine cu firul tau de par si cu forma fetei. Daca sugestiile lui nu ti se potrivesc deloc sau pur si simplu nu te vezi cu o anumita coafura propusa de el, incearca sa ajungi la un numitor comun sau schimba stilistul.

Important este sa-ti placa tie ce vezi in oglinda.

Cele mai citite articole

Articole relevante