Vara trebuie sa ne adaptam alimentatia la vremea caniculara si, pentru acest lucru, avem nevoie sa renuntam la mesele care „pica greu” si sa consumam cat mai multe legume si fructe.
Salata de vara cu pui si struguri este una dintre retetele care te poate ajuta sa respecti acest program.
Cele mai citite articole
Astfel, pentru a pregati aceasta reteta ai nevoie de: 150 de grame de iaurt grecesc, 1 jumatate de lamaie stoarsa, 1 lingura de mustar, 2 linguri marar maruntit, sare, piper, 200 de grame de struguri, 1 caserola de piept de pui, 1 ceapa verde si frunze de salata, scrie likeachef.co.
Mod de preparare: Prajeste carnea de pui pe ambele parti, asezoneaza cu sare si piper si pune-o deoparte. Intr-un bol mare amesteca iaurtul grecesc, zeama de lamaie, mustarul si mararul, adaugand sare si piper. Amesteca carnea de pui taiata in bucati mici cu struguri si ceapa. Adauga si frunzele de salata si amesteca cu sosul pe care l-ai facut din marar si iaurt.
Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-229165.html