Cum sa-ti alegi simplu si usor restaurantul pentru nunta?

Autor: Charmy

Cum sa-ti alegi simplu si usor restaurantul pentru nunta?, Charmy

Pregatirea unei nunti incepe, de regula, cu multa vreme inainte de ziua cea mare, tocmai pentru ca mirii sa aiba timp sa puna la punct toate detaliile, incepand de la alegerea bisericii, a restaurantului preferat, realizarea invitatiilor, dar si comandarea rochiei de mireasa, respectiv a costumului de mire.

In ceea ce priveste petrecerea de nunta, ea este cea care aduna cu adevarat atat familia, cat si prietenii apropiati, fiind noaptea in care voia buna si zambetele trebuie sa faca parte din meniu. Tinerii care urmeaza sa faca pasul cel mare si care deja se gandesc la locatia ideala, trebuie sa aiba in vedere cateva aspecte importante, inainte de a lua o decizie; iar pentru ca alegerea lor sa fie mai usoara, au la dispozitie mai jos cateva sfaturi.

Locatie

Pentru inceput, locatia este foarte importanta. Daca unele cupluri prefera restaurantele in natura, inconjurate de copaci sau pe marginea unui lac, altele prefera restaurante in oras, care sunt foarte practice, intrucat ofera nuntasilor posibilitatea de a ajunge foarte usor la locul cu pricina.

Dimensiunea

Imediat dupa tipul de locatie, mirii trebuie sa se gandeasca la numarul de invitati pe care il vor avea alaturi in ziua cea mare, astfel incat sa aleaga un salon corespunzator. Pentru evenimentele mai restranse sunt recomandate salile de 50-60 de persoane, pe cand pentru nuntile mari, impunatoare, ideale sunt restaurantele cu cel putin 200 de locuri, astfel incat oaspetii sa se simta bine, sa aiba suficient loc pentru a se bucura de ringul de dans si, in plus, mesele sa poata fi aranjate astfel incat atmosfera sa fie una placuta per total.

Cele mai citite articole

Ringul de dans

Distractia este principalul element care transforma o nunta intr-una reusita. De aceea, mirii trebuie sa se asigure ca restaurantul pentru care opteaza are un ring suficient de incapator, in concordanta cu numarul de persoane care urmeaza sa participe la petrecere. Mai mult, podeaua nu trebuie sa fie alunecoasa, pentru ca doamnele si domnisoarele sa poata dansa linistite pe tocuri, fara a-si face griji ca ar putea sa alunece in toiul distractiei.

Pozitia mesei de prezidiu

Este deja o traditie ca, la petrecere, mirii sa stea la masa de prezidiu, impreuna cu parintii lor spirituali. Aceasta masa trebuie sa fie pozitionata central, astfel incat tinerii insuratei sa fie vizibili pentru toata lumea. In definitiv, oaspetii isi doresc sa se bucure impreuna cu mirii si sa ii poata vedea in permanenta, avand in vedere ca ei sunt motivul pentru care participa la eveniment.

Facilitati utile

Atunci cand atmosfera se incinge, aerul conditionat este un must have, mai ales ca majoritatea nuntilor au loc vara, atunci cand temperaturile pot fi ridicate. Mirii trebuie sa se asigure ca restaurantul pe care il aleg este dotat corespunzator, pentru ca atat ei, cat si cei dragi lor sa se simt confortabil pe parcursul intregului eveniment.

Cei care inca nu au decis asupra locului in care isi vor celebra uniunea in fata lui Dumnezeu, pot lua in calcul o locatie deosebita din Bucuresti: restaurant nunta Seva Events. Toti cei care pana acum s-au bucurat de marea lor zi aici au fost extrem de incantati si au ramas cu amintiri foarte frumoase!

Cele mai citite articole

Articole relevante