Cum se prepara ceaiul verde in mod corect, pentru a beneficia de efectele maxime ale acestuia

Autor: Charmy
Cum se prepara ceaiul verde in mod corect, pentru a beneficia de efectele maxime ale acestuia, Charmy

Ceaiul este considerat unul dintre cele mai bune bauturi, care con’ine cu o varietate de proprietati benefice organismului nostru. Cu toate acestea, profesorul de stiinta si specialist industria alimentara, Murdijati Gardjito, este de parere ca multi oameni prepara la intamplare ceai.

„Este nevoie de promovare tot timpul, astfel incat tinerii sa inteleaga beneficiile consumului de ceai, De asemenea, ei trebuie sa invete cum sa faca un ceai bun”.

Potrivit lui Murdijati un ceai perfect se prepara astfel: 3,5 grame de ceai preparat cu 150 de mililitri de apa fiarta. Dupa spusele specialistului, trebuie sa fim rabdatori, dupa ce ceaiul a fost facut. Nu trebuie consumat imediat. El a explicat ca extractul extras din ceai va iesi la maxim, iar organismul se va putea bucura de beneficiile lui.

Cele mai citite articole

Preparat astfel, ceaiul va avea are o calitate mai mare, pentru ca antioxidanti lui sunt la un nivel mai mare, mai ales in cazul ceaiului verde.

Cum se prepara ceaiul verde in mod corect, pentru a beneficia de efectele maxime ale acestuia, Charmy

In plus, el recomanda ca ceaiul sa fie baut fara zahar. Consumul de zahar in exces poate provoca diabetul, iar aroma lui va fi mai puternica.

Sursa, kompas

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-228985.html

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil