Cursuri de gatit altfel, un cadou special pentru o aniversare memorabila

Autor: Charmy

Cursuri de gatit altfel, un cadou special pentru o aniversare memorabila, Charmy

Pasionat sau nu de arta culinara, cu siguranta nimeni nu poate rezista in fata aromei imbietoare a unei retete reusite, fie ca este vorba despre un desert delicios sau un meniu mai consistent, dar realizat intr-o maniera care aproape ordona papilelor gustative sa capituleze in fata tentatiei.

Nu de putine ori, chiar si cei care initial s-au declarat total indiferenti fata de acest domeniu, recunoscand ca priceperea lor se limiteaza cel mult la prepararea unui ou prajit, au fost surprinsi sa constate ca au zabovit mai mult in fata televizorului, in timpul unei emisiuni cu concursuri avand ca subiect chiar arta culinara, iar imaginile cu preparate realizate cu maiestrie i-au imbiat si le-au starnit interesul. Iar acest lucru ti s-a intamplat si tie, precum si grupului tau de prieteni, unii dintre ei pasionati de arta culinara, altii cuceriti pe parcurs, dar cu totii apreciind o mancare realizata cu pricepere. Si pentru ca urmeaza aniversarea unuia dintre prietenii tai, o surpriza deosebita, iesita din tipare, ar putea fi chiar alegerea unor cursuri de gatit pentru amatori, drept cadou, in locul celor traditionale, care cu siguranta nu vor avea acelasi efect spectaculos asupra sarbatoritului.

Cele mai citite articole

Dar pentru ca stii ca prietenul pe care urmeaza sa-l sarbatoresti nu are de gand sa-i schimbe cariera profesionala, fiind multumit cu cea actuala, cursurile de gatit la care ii vei da ocazia sa participe nu sunt unele tipice, precum cele care ii pot oferi calificarea in acest domeniu, ci unele inedite si care se vor mula perfect pe dorinta de distractie specifica unei aniversari.

Astfel de cursuri de gatit speciale sunt oferite de CulinaryOn, un renumit centru de divertisment culinar, a carui echipa se va preocupa in detaliu ca aniversarea prietenului tau sa fie cu adevarat un succes.

Reprezentantii CulinaryOn vor transforma cursul de gatit oferit in dar sarbatoritului intr-unul cu adevarat memorabil, despre care va veti aminti cu drag mult timp. Astfel, cursantul sarbatorit va avea ocazia sa fie instruit in domeniul gastronomic de catre un renumit bucatar chef, care il va indruma in prepararea unei retete speciale, mai mult sau mai putin sofisticata, in functie de abilitatile in bucatarie ale celui care isi va serba ziua de nastere.

Acest curs de gatit interactiv, care ii va va antrena pe participanti cu muzica buna, istorisiri haioase ale bucatarilor, alaturi de dezvaluirea unor secrete culinare, sampanie, meniuri delicioase, posibilitatea de a incerca preparatele realizate sub atenta indrumare a specialistilor, va ramane cu siguranta una dintre cele mai reusite aniversari ale prietenului sarbatorit , iar marturie in acest sens vor fi si fotografiile facute pe toata durata acestei instruiri condimentate din belsug cu veselie si distractie si care vor imortaliza cele mai haioase momente ale petrecerii.

Cele mai citite articole

Articole relevante