Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?

Autor: Charmy
Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?, Charmy

Andreea Esca a dezvaluit ca nu va renunta prea curand la meseria de prezentatoare, desi este implicata in mai multe proiecte.

De asemenea, prezentatoarea a precizat ca prietenii au acuzat-o ca nu stie ce insemana „verbul a abandona”, facand referire la faptul ca nu prea mai are timp pentru ea.

Cele mai citite articole

„La asta cu renuntatul este o chestie la care ma mai gandesc din cand in cand si imi aduc aminte ca un prieten mi-a spus intr-o zi: «Stii care e problema ta? Nu stii verbul a abandona». Si probabil chiar e o problema – ea poate parea ca o calitate, dar sa stii ca poate fi foarte bine o problema. Nu sunt in stare. Desi, am foarte multe lucruri si cateodata ma gandesc: «Poate ar trebui sa mai tai din ele, sa mai renunt la ceva», nu sunt in stare tocmai pentru ca, ajungem la inceputul discutiei noastre, le fac din placere. Stii ca daca as face ceva… uite, sa zicem: «Asta o faci pentru ca ai nevoie de suma asta de bani», as zice: «Bine, uite, o tai pe asta pentru ca o sa raman cu asta», dar nu e despre asta! Adica nu este despre asta! Si atunci nu stiu ce sa iti spun. Sigur ca televiziunea ramane prima mea dragoste. Adica, in momentul asta, ca sa iti raspund totusi la intrebarea ta, as renunta la online. Nu as renunta inca la televiziune, chiar daca tu o sa imi spui: «Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui sa ramai in online». E tot despre «a iubi». Adica da, si daca este pe moarte, ce, nu mai stai langa un om, pentru ca este pe moarte, daca il iubesti?! Asa o sa stau si eu in televiziune, pana o sa moara. Daca o sa moara, o sa moara cu mine acolo. Adica nu mi se pare fair (cinstit – n.r.) sa o abandonez acum, la greu! Asa cum nu mi s-a parut fair sa abandonez print-ul. Deci, cand am plecat din print catre online, am zis: «Asta e, trebuie sa mergem, sa nu stiu ce», dupa care am dat drumul site-ului, dupa care, mi-am dat seama dupa cateva luni ca: «Nu, nu e ok, eu nu pot sa las print-ul sa moara», pentru ca mie imi place. Eu iubesc revistele, sa simt cum miroase hartia, sa dau pagina, sa vad pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-229420.html

Da, e ADEVARAT, din pacate Andreea Esca a facut anuntul: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil