Dansul face minuni pentru copilul tau

Autor: Charmy

Multi parinti vor sa isi mentina copiii activi, de aceea majoritatea doresc sa-si inscrie copilul la o clasa de dans pentru copii. Dansul este o expresie sanatoasa a sufletului prin liniile corpului si miscarea pura. Cand vine vorba de a gasi o modalitate buna de eliberare a emotiilor, cei care danseaza sunt mai predispusi la o exprimarea sanatoasa. Numarul problemelor legate de manie, singuratate si frica sociala scade si se pare ca si copiii care danseaza mult sunt mai putin susceptibili sa fie afectati de emotii negative.

De ce sa va inscrieti copilul la cursuri de dans pentru copii?

Conform cercetarilor, exista un numar din ce in ce mai mare de copii cu un nivel scazut de activitate fizica si le putem spune parintilor ca cel mai bun mod de a-i determina pe copiii lor sa fie mai activi este de a asocia miscarea cu ceva placut. Cursurile de dans pentru copii sunt un instrument eficient pentru a ajuta atat copii cat si parintii lor. De obicei toata atmosfera este organizaa de instructori foarte buni, specializati, care reusesc sa faca ora de dans placuta.

Care sunt cateva din beneficiile dansului?

Dansul face minuni pentru copilul tau, Charmy

Cele mai citite articole

Daca sunteti un parinte care se gandeste sa inscrie copilul intr-o clasa de dans, s-ar putea sa va intereseze la ce lucruri bune se va asteapta copilul. Cursurile de dans pentru copii pot aduce o multime de beneficii pozitive pentru copilul tau, cum ar fi imbunatatirea procesului de invatare. Sistemele antrenante includ activitatile senzoriale, cognitive, de atentie, emotionale si motorii. De asemenea, dansul poate elibera tensiuni interioare. Imbunatateste memoria, echilibrul si abilitatile motrice ale copilului, dar contribuie si puternic la construirea increderii in sine a copilului.

 

Este foarte importanta stima de sine, deoarece afecteaza modul in care gandesti, actionezi si chiar cum relationezi cu alti oameni. De asemenea, permite copilului tau sa traiasca viata la propriul sau potential. Stima de sine scazuta inseamna incredere slaba si asta provoaca, de asemenea, ganduri negative, ceea ce inseamna ca in loc sa faca fata provocarilor, copilul tau poate renunta usor.

Dansul  este una dintre acele activitati care ajuta un copil sa se simta bine cu corpul sau. Persoanele care stiu sa danseze tind sa aiba o imagine de sine sanatoasa. Cursurile de dans pot imbunatati abilitatile sociale ale copilului tau intrucat orele de dans tind sa se desfasoare intr-un cadru comunitar sau in locuri cu mai multi oameni din jur, unde copilul tau trebuie sa interactioneze cu alti colegi. Acest lucru face ca el sa fie mai increzator.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil