De ce sa alegi chiuvetele mobile de la Qveta?

Autor: Charmy

De ce sa alegi chiuvetele mobile de la Qveta?, Charmy

Chiuvetele mobile asigura spalarea mainilor cu apa rece, si este utilizata in medii fara acces la un sistem centralizat. Pur si simplu gama de chiuvete mobile de la Qveta.ro, pot fi plasate  in locatia dorita, se alimenteaza cu apa si se conecteaza pentru a fi utilizate. Unele modele sunt disponibile cu baterie pompa automata, astfel incat acestea sa poata fi operate fara electricitate.

Cum functioneaza chiuvetele mobile? 

Chiuvetele portabile sunt extrem de simpla, atat in configurat, cat si in functiune. Pur si simplu scoti chiuveta portabila din ambalajul sau, o muti cu ajutorul rolelor catre locatia dorita, umpli rezervorul de apa de la un robinet si conectezi chiuveta portabila la baterie. In dulap, exista un rezervor de apa proaspata si un recipient pentru apa reziduala. Rezervoarele sunt usor de conectat / deconectat, atunci cand este timpul sa reumpli cu apa si sa golesti rezervorul cu apa uzata. Rezervoarele de apa potabila si reziduala au mecanisme de conectare diferite, astfel incat acestea nu pot fi comutate din neatentie. Rezervorul de apa uzata poate fi golit in orice scurgere.  De asemenea, se pot oferi rezervoare suplimentare pentru a face chiuveta mai convenabil de utilizat si pentru a schimba rapid rezervoarele. 

Unde pot fi utilizate chiuvetele mobile?

De ce sa alegi chiuvetele mobile de la Qveta?, Charmy

Poti utiliza chiuvetele portabile aproape oriunde. Portabilitatea si mobilitatea chiuvetelor mobile, le fac o solutie ideala pentru cabinetele medicale si salile de predare, acolo unde instalatiile sanitare nu sunt disponibile. Aplicatiile comune pentru chiuvete portabile includ:

  • Centre de zi si centre de invatamant sezoniere;
  • Cabinete medicale si sali de tratament pentru pacienti;
  • Spa-uri si saloane de infrumusetare;
  • Saloane de tatuaje;
  • Operatiuni comerciale / alimentare;
  • Zonele de camping in aer liber;
  • Festivaluri in aer liber.

Chiuvete mobile – Design

Chiuvetele mobile vin cu un dulap atractiv din metal, cu o usa si un sertar in culorile  alb, wenge, stejar bej, stejar gri, cires, prun, verde, albastru. Chiuvetele mobile au dimensiuni optime pentru a fi incadrate usor si a nu ocupa un spatiu suplimentar. Au o greutate de 15 kg si sistem autonom de functionare, fara a necesita instalare la reteaua de apa, canalizare si instalatie electrica. Pompa automata cu care este dotata chiuveta mobila, intra in functiune doar la actionarea clapetei bateriei. Cele patru roti rezistente asigura posibilitatea de a o transporta cu usurinta acolo unde este nevoie si in orice spatiu.

Chiuvetele mobile Gama Hygiene Plus sunt dotate cu dozator de sapun, suport pentru rola de hartie, sistem de apa rece si pot fi realizate pe comanda in culori personalizate. De asemenea, poti opta pentru un kit complet, care are inclus in pachet o baterie, o pompa automata pentru apa rece, sursa de alimentare si accesorii.  Deoarece chiuvetele mobile sunt pe roti, au fost create cu mecanisme de blocare a rotilor, ceea ce face ca chiuvetele mobile de la Qveta.ro sa ramana in siguranta.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil