De ce sa apelezi la specialisti pentru gasirea spatiului industrial de inchiriat?

Autor: Charmy

De ce sa apelezi la specialisti pentru gasirea spatiului industrial de inchiriat?, Charmy

Esti foarte interesat de inchirierea unui imobil, fie pentru ca ai nevoie urgent de o noua locuinta, fie esti antreprenor, la inceput de drum sau iti dezvolti afacerea si ai nevoie de un spatiu comercial, iar timpul disponibil si priceperea ta in domeniul tranzactiilor imobiliare sunt limitate.

Si daca in pofida perseverentei de care dai dovada, a cautarilor istovitoare in vederea identificarii spatiului potrivit planurilor tale, rezultatul asteptat intarzie sa apara, nicio oferta vizionata nu te-a convins pe deplin, atunci este cazul sa predai aceasta misiune de care te-ai convins pana acum ca te depaseste unui consultant imobiliar. Pentru ca un specialist care stapaneste acest tip de activitate va sti sa procedeze eficient in acest sens.

Asa ca, intereseaza-te cu privire la un specialist cu experienta sau apeleaza la prieteni care sa-ti recomande pe cineva cu care au colaborat bine in privinta efectuarii unor tranzactii imobiliare, vezi hale de inchiriat Cluj si solicita-i serviciile in acest sens.

La prima intrevedere cu acesta, explica-i exact ce tip de imobil cauti, in ce scop il vei utiliza, eventualele particularitati pe care tii neaparat sa le aiba acel spatiu pe care iti doresti sa-l inchiriezi, pentru ca acesta sa-si faca o imagine cat mai clara cu privire la ceea ce cauti.

De asemenea, cu aceasta ocazie, consultantul imobiliar, lamurindu-se cu privire la criteriile pe care iti doresti sa le intruneasca spatiul pe care intentionezi sa-l inchiriezi,  avand suficienta experienta si cunoastere a pietei imobiliare, va fi capabil, chiar inainte de a incepe efectiv demersurile propriu-zise, sa iti explice cu profesionalism la ce sa te astepti la final si in ce masura criteriile tale sunt realiste si poate fi identificat imobilul potrivit preferintelor tale.

Totodata, va putea face o prima estimare cu privire la costurile necesare si te poate sfatui sau chiar sa-ti schimbe, cu argumente profesioniste, modalitatea in care priveai pana acum spatiul de inchiriat potrivit pentru tine.

Avand experienta necesara, cunoscand dinamica pietei imobiliare si fiind antrenat constant in negocieri, specialistul imobiliar nu numai ca te va degreva de aceasta sarcina dificila pentru care n-ai expertiza necesara, ci va reusi cu siguranta sa incheie tranzactia intr-o maniera satisfacatoare pentru tine, iar timpul in care se va derula acest demers va fi cu siguranta mult mai scurt decat cel in care tu ai fi reusit sa-l finalizezi cu succes.

Cele mai citite articole

Articole relevante