De ce sa cumperi Audi uzate de pe site-uri de licitatie auto

Autor: Charmy

De ce sa cumperi Audi uzate de pe site-uri de licitatie auto, Charmy

Masina nu mai este demult doar un simplu mijloc de transport, care te duce din destinatia A catre B mai repede decat mijloacele de transport in comun, ci a devenit un stil de viata. Cu cat ai o masina mai buna cu atat esti mai bine vazut. Practic, masina a devenit o eticheta ce ilustreaza statutul tau social si personalitatea.

Insa, iti poti cumpara o masina de lux de pe site-uri de licitatii auto, la pret de chilipir. Multe dintre aceste licitatii auto online sunt realizate de banci, ANAF, firme de leasing, dar si dealeri auto. Pe un site de licitatii auto sunt expuse masini nu mai vechi de 10 ani, majoritatea cu toate actele la zi, revizii realizate doar la reprezentante, deci ai certitudinea ca vei pleca acasa cu o masina moderna, sigura, la un pret foarte, foarte avantajos.

Modele de Audi uzate, in topul preferintelor

Romanii prefera sa isi cumpere modele de Audi uzate pentru ca le considera masini fiabile, de cursa lunga. Desi acestea sunt la mana a doua, multe persoane le cauta pentru ca au rodajul facut, iar numarul de kilometri inseamna trainicia modelului.

De ce sa cumperi Audi uzate de pe site-uri de licitatie auto, Charmy

Avantajele participarii la licitatii auto

Esentiala este paleta extrem de variata de modele, de la furgonete, la limuzine, masini de teren sau de familie.

De cealalta parte, pretul de pornire este foarte accesibil, doar ca va trebui sa licitezi alaturi de alte persoane care vor fi interesate de masina respectiva. Spre exemplu, un Ford Mondeo second hand are un pret de pornire de aproximativ 5.000 de euro. In cazul unei licitatii auto, pretul incepe de la 3.500 de euro si niciodata nu se va ridica la mai mult de 20 de procente.

Site-urile specializate de licitatii auto au o platforma web care te ajuta sa gasesti mai repede modelul dorit. Sa nu crezi ca va trebui sa te plimbi printr-un parc auto real, sa citesti toate informatiile de pe afisul din parbriz si sa petreci mult timp acolo. Iti trebuie doar o conexiune la internet, iar din intimitatea casei tale sau de la birou folosesti filtrele de selectie, iar site-urile iti vor raporta rezultatele de care esti interesat.

Descrierea masinilor. Spre deosebire de afisele clasice de pe masini, in online vei gasi toate informatiile legate de vehiculul de care esti interesat: anul de fabricatie, numarul de kilometri, tipul de caroserie, dotari si seria de sasiu. Ca sa vezi daca masina are reviziile la zi sau daca a suferit accidente, poti introduce numarul unic stantat pe caroserie pe site-uri specializate.

Te inregistrezi si licitezi online. Platformele destinate licitatiilor auto iti permit sa iti alegi modelul de care esti interesat si sa stabilesti suma maxima pe care esti dispus sa o platesti. Cand procesul va fi terminat, iar tu esti fericitul posesor al unui nou autovehicul, vei fi contactat de firma de licitatii auto pentru a intra in posesia masinii.

Cele mai citite articole

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil