De ce sunt importante campaniile in Social Media?

Autor: Charmy

 

De ce sunt importante campaniile in Social Media?, Charmy

Exista mai multe firme si companii care au descoperit importanta campaniilor efectuate in retelele de socializare si impactul acestora asupra brandului in general si asupra vanzarilor. Lemonice este o companie care activeaza in acest domeniu si ofera cele mai bune servicii de creare si implementare campanii Social Media.

Creare si implementare campanii Social Media – avantaje

Toate campaniile de publicitate care se bazeaza pe creare si implementare campanii Social Media au o serie de avantaje considerabile, care trebuie mentionate si pe care fiecare business care se respecta ar trebui sa le cunoasca.

Expunere

De ce sunt importante campaniile in Social Media?, Charmy

O campanie de social media implementata corect asigura expunerea corespunzatoare unei afaceri de succes. Persoanele interesante de produsele sau serviciile businessului respectiv vor putea urmari pe Facebook, Twitter sau Instagram postarile cu noile produse si reclamele la inovatiile aduse vechilor produse. De asemenea, in cazul in care firma in cauza organizeaza concursuri si are promotii, persoanele interesate vor putea participa.

Mai multi cumparatori

Cele mai citite articole

Sunt si persoane care pot interactiona cu brandul intamplator, datorita sistemului de reclame pe care Facebook il pune la dispozitia persoanelor interesate. Spre exemplu, la o campanie pe Facebook se poate stabili grupul tinta pentru care sa se afiseze reclamele. Pot fi stabilite inclusiv interesele si, prin urmare, persoanele care manifesta interese comune cu brandul sa vada reclamele si sa afle despre brandul promovat.

Publicitate la costuri mici

Publicitatea pe Facebook de exemplu se realizeaza la cele mai mici costuri. Pentru doar cateva zeci de lei este asigurata o expunere pentru cateva mii de persoane, ceea ce este foarte important, deoarece, comparand cu costurile pentru promovare PPC pe Google, in retelele de socializare preturile sunt cu siguranta mult mai mici.

O metoda perfecta de promovare pentru firmele cu buget redus

Asa cum s-a mentionat si mai sus, firmele care au un buget redus vor beneficia de cele mai bune preturi apeland la campanii pe retelele de social media. Facebook ofera in prezent costuri foarte mici pentru campaniile PPC si astfel nu este nevoie de un buget imens de promovare. Campaniile pe Facebook costa mai putin decat promovarea cu ajutorul materialelor promotionale si este mult mai eficienta, pentru ca in prezent sunt foarte putine persoane care nu folosesc internetul si care nu au o pagina de Facebook.

De ce este important ca o firma sa se promoveze corect

In momentul in care promovarea este realizata corect, brandul obtine expunerea de care are nevoie pentru a iesi in evidenta. In plus, mai multi potentiali clienti pot afla despre existenta unui brand si pot deveni cumparatori ai produselor si serviciilor acestuia. Nu este greu ca o firma sa ajunga la inima cumparatorilor si tot ce trebuie este sa apeleze la cele mai bune metode de promovare. Promovarea eficienta asigura nu doar expunerea brandului, ci si succesul in vanzari.

Pentru campanii de promovare reusite se recomanda colaborarea cu firme cu experienta in domeniu care sa garanteze rezultate optime si care sa mai fi lucrat cel putin cativa ani in promovare si publicitate pe retelele de socializare.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil