Decorează-ți baia de la A la Z. Cum să ai o baie modernă în cel mai mic detaliu

Autor: Charmy
Decorează-ți baia de la A la Z. Cum să ai o baie modernă în cel mai mic detaliu, Charmy
BANGKOK, THAILAND – AUGUST 12 2016: Beautiful luxury bathroom interior decoration in Hotel

Decorul fiecărei încăperi a locuințe trebuie adaptat la stilul general al locuinței. Însă uneori este dificil să faci acest lucru, mai ales dacă nu ții cont de cele mai bune sfaturi în domeniu pe care le pot oferi profesioniștii. Atunci când îți decorezi o baie este important să ții cont nu numai de decorul pe care dorești să îl obții, ci și de detaliile care pot face diferența. Altfel spus, o baie decorată în stilul potrivit de la A la Z poate fi obținută cu ușurință, însă pentru aceasta este nevoie să iei în calcul o mulțime de aspecte.

De la obiectele sanitare la accesorii…totul contează 

Nu este important doar cum alegi obiectele sanitare potrivite pentru baia ta pentru a-i reda acesteia un aspect modern. Extrem de important este și modul în care alegi accesoriile: felul acestora, designul pe care îl au, modul în care le combini. Pentru ca baia ta să aibă un aspect cu adevărat modern, este indicat să ții cont de atât de multe lucruri…de la culorile pe care le alegi la accesoriile folosite atât pentru funcționalitate, cât și pentru design sau la obiectele de decor. 

Oglinda, accesoriul esențial al unei băi moderne cu desăvârșire 

Pe cât de neînsemnat poate fi pentru unii acest accesoriu, pe atât de mare este importanța pe care o are de fapt. Oglinda este cu adevărat accesoriul care poate schimba înfățișarea întregii încăperi, fiind un element esențial pentru a oferi stil băii tale. Este un accesoriu de decor central, așadar merită o atenție deosebită. 

Dacă dorești ca stilul băii tale să fie unul modern, alege o oglindă care să atragă atenția prin simplitate și rafinament. Dacă dorești să oferi un plus de originalitate, alege același model de oglindă în două dimensiuni diferite, acestea completându-se reciproc și reunindu-se pentru a forma imaginea perfectă a unei încăperi moderne. 

Covorul de baie potrivit 

Moale și catifelat, o atingere caldă și plăcută atunci când ieși din duș sau din baie…covorașul de baie ales poate schimba în mod radical atmosfera pe care o are această încăpere, dar și stilul. Covorul de baie devine, într-adevăr, un aliat în obținerea decorului potrivit al băii. 

Cele mai citite articole

Acesta nu doar că îmbracă podeaua, ci poate fi accesoriul perfect pentru a crea o atmosferă deosebită în această încăpere. Îi aduce o notă caldă, dar în același timp poate rămâne un accesoriu suficient de simplu. 

Chiar și coșul de rufe contează 

Da, coșul de rufe are o utilitate extrem de practică – este esențial pentru a aduna laolaltă rufele murdare, astfel încât să păstrezi un aspect ordonat în baia ta. Iar tocmai prin această funcționalitate se poate spune despre el că este un accesoriu care te ajută să ai o baie cu adevărat modernă.

Dar nu uita că un cos de rufe potrivit pentru a crea atmosfera perfectă în baia ta va putea fi asortat inclusiv cu celelalte accesorii din încăpere sau chiar va crea contrastele potrivite. Deși nu mulți ar considera acest lucru evident, coșul de rufe poate fi chiar o piesă de decor esențială în obținerea unei atmosfere potrivite în baia ta. 

Mai mult decât atât, este important chiar și modul în care alegi prosoapele pe care le folosești pentru a te șterge pe mâini, pe față sau pe corp. Și nu numai alegerea acestora este esențială, ci și modul în care le vei aranja pentru a crea decorul potrivit. 

Accesorii pentru chiuvetă sau cadă/duș, accesoriile pentru toaletă, sistemele de depozitare și multe alte aspecte sunt esențiale pentru un decor în stil modern al băii tale.

Cele mai citite articole