Descopera top 4 modele interesante de lustre pe care le poti folosi in living!

Autor: Charmy

Descopera top 4 modele interesante de lustre pe care le poti folosi in living!, Charmy

Livingul este, fara indoiala una dintre cele mai importante incaperi din caminul personal. Familia se poate reuni aici seara, pentru a urmari un film, iar dupa-amiezele cu prietenii se pot transforma in momente de neuitat. Corpurile de iluminat folosite in sufragerie trebuie intotdeauna alese cu multa atentie si grija, pentru ca atmosfera obtinuta sa fie cea dorita. In randurile ce urmeaza am pregatit o lista cu cateva sugestii de lustre care pot fi folosite cu incredere in living!

Plafoniere

Pentru inceput, cei care isi doresc un design simplu, dar modern in living pot lua in considerare ideea de a achizitiona plafoniere interesante. Acestea se prind foarte usor de tavan si ofera suficienta lumina pentru persoanele din aceasta incapere. In prezent exista o gama foarte larga de plafoniere dintre care utilizatorii pot alege, incepand de la modelele rotunde, clasice, simple si pana la modelele mai extravagante, patrate, in colturi sau in forma de flori.

Lustre suspendate

Cele mai citite articole

Ideale pentru incaperile mari, de lux, acolo unde tavanul este foarte inalt, lustrele suspendate reusesc de fiecare data sa aduca un plus de eleganta si stil livingului. Este vorba despre corpuri de iluminat care, desi sunt usor mai pretentioase decat plafonierele, ajuta la conturarea unei ambiente prietenoase, primitoare si deosebite in acelasi timp. Majoritatea persoanelor care aleg sa cumpere lustre suspendate prefera un design interior minimalist, astfel incat sa aiba doar obiectele strict necesare in cea mai mare camera din casa.

Corpuri de iluminat extravagante

In sufrageriile somptuoase, unde luxul este la ordinea zile, corpurile de iluminat trebuie neaparat sa fie in concordanta cu modul in care arata incaperile. De exemplu, lustrele maiestuoase, tip candelabru sunt excelente! Ele pot fi bogate cand vine vorba despre numarul de abajarurui sau pot fi mai simple, cu doar cateva brate frumos aranjate. Becurile trebuie sa fie suficient de puternice si, de preferat este ca acestea sa se poata aprinde pe rand, in functie de activitatile desfasurate in living!

Corpuri de iluminat in forme geometrice

Persoanele pasionate de tot ce inseamna geometria si simetria au libertatea de a-si achizitiona corpuri de iluminat in forme care mai de care mai interesante. De exemplu, lustrele dreptunghiulare, cele in forma de romb si cele care sunt formate din mai multe inele suprapuse sunt extrem de atractive pentru publicul larg. Ele pot fi realizate fie din metal, fie dintr-un lemn de calitate, astfel incat sa fie rezistente in timp!

Indiferent ce aleg cumparatorii, ei trebuie sa fie siguri ca modelele de corpuri de iluminat sunt in concordanta cu intregul ambient din living. Fie ca se indreapta spre lustrele simple, clasice sau spre cele moderne, care aduc incaperilor din caminul personal un plus de extravaganta, utilizatorii trebuie sa se asigure inclusiv de faptul ca le monteaza corect, astfel incat sa se poata bucura de lumina de care au nevoie! Lustrele nu trebuie sa lipseasca din niciun living, mai ales ca se numara printre elementele centrale care sunt observate aici in primele momente!

Cele mai citite articole

Articole relevante