Design de interior – stilul industrial in 2019

Autor: Charmy

Design de interior – stilul industrial in 2019, Charmy

Ne place masculinitatea, forta si imprevizibilitatea acestui tip de amenajare. Cu mult timp inainte, insa, acesta nici macar nu era considerat un stil de design interior, ci din contra, un semn ca apartii clasei de mijloc.

Amenajarile moderne au farmecul lor, dar trebuie sa recunoastem ca sunt usor pretentioase. Stilul contemporan imblanzeste putin modernul cu linii curbe si culori zvapaiate, dar in continuare nu este confortabil. Stilul clasic se retrage ca un rege in etate incet incet din casele noastre, iar stilul alert de viata al tuturor ne face sa ne indreptam atentia din ce in ce mai mult catre practic, functional si un tip de estetic mai pregnant.

Cele mai citite articole

Faptul ca piesele de mobilier in stil industrial sunt foarte utilitare, poarta patina vremii fara a fi greoaie precum mobilierul clasic, si au un impact vizual puternic au transformat acest curent intr-o declaratie de indrazneala si personalitate puternica.

Un alt avantaj al stilului industrial este costul redus de amenajare. Are la baza materiale simple, la indemana, si implica multa munca de creatie, dar mai ales de reciclare a unor piese vechi care inainte aveau o alta destinatie.

Design de interior – stilul industrial in 2019, Charmy

Puteti avea la interior o canapea pe care sa o realizati dintr-o jumatate de masina. Folositi arcuri industriale pentru a va face tabureti, montati tevi prin casa pentru a ascunde cablurile sau pentru a pune la punct un sistem de iluminare cu totul special. Folositi reflectoare in loc de lustre, blaturile sa fie din aluminiu, iar fotoliul poate fi inlocuit cu un schelet de motocicleta. Condimentati totul cu fotografie alb-negru pe pereti. Fiti indrazneti cu apartamentul dumneavoastra!

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil