Destainuiri SOCANTE a marelui CASTIGATOR „Romanii au talent”: Am avut relatii cu…. (VIDEO)

Autor: Charmy
Destainuiri SOCANTE a marelui CASTIGATOR „Romanii au talent”: Am avut relatii cu…. (VIDEO), Charmy

Emil Rengle, castigatorul ultimei editii „Romanii au talent”, s-a destainuit despre orientarea sa sexuala de care si-a dar seama la 17 ani, recunoscand ca a avut relatii si cu femei si cu barbati.

De asemenea, coregraful, in varsta de 27 de ani care se considera bisexual, a precizat ca isi doreste o relatie stabila, pe care momentan nu a reusit sa o obtina din cauza muncii sale, informeaza Adevarul.

„Am avut relatii si cu barbati, si cu femei. Dar mi-ar placea sa ajung la o relatie stabila. Din cauza muncii mele nu am reusit sa intretin o relatie serioasa. Am experimentat, nu-mi este rusine ca am facut asta, caci am invatat de la acei oameni lucruri extraordinare, tocmai de aceea raman deschis catre dragoste si catre ceea ce are viitorul sa-mi ofere”, a transmis Rengle.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Cele mai citite articole

Tanarul a vorbit si despre faptul ca dupa ce a castigat, multe persoane i-au trimis mesaje in care l-au sustinut sau au facut si ei destainuirile lor.

„A fost un moment care mi-a schimbat viata. Simt foarte multa recunostinta fata de oamenii care m-au sustinut si au fost alaturi de mine. Ei au fost cei care au decis si au fost cei care si-au dorit ca eu sa fiu castigatorul concursului. Primesc si foarte multe mesaje de incurajare, iar asta ma bucura enorm. Si cred ca ceea ce am facut la „Romanii au talent“ a fost doar inceputul. Sunt foarte multi oameni care-mi scriu ca sunt recunoscatori pentru curajul pe care il am, simt ca prin mine pot fi si ei curajosi, intr-o tara in care le este teama sa traiasca liber si inca purtam foarte multe masti din cauza unor lucruri cu care ne-am obisnuit: ceea ce crede societatea, vecinul si altii, masti pe care le-am luat cu noi din trecut.  Totodata cred ca am castigat mai mult decat un trofeu, am castigat un pas catre deschidere, catre acceptare, catre iubire, si asta este ceea ce resimt si ei”, a sustinut Emil Rengle.

Coregraful sustine ca in momentul in care se simte atras de cineva, se roaga la Dumnezeu „sa nu il lase s-o faca daca e gresit”.

„Dumnezeu este entitatea divina in care credem cu totii. Biserica este o entitate creata de oameni. Iar aceasta a creat reguli, la fel cum creeaza orice alta entitate care lucreaza cu oameni. Pentru ca Romania este o tara ortodoxa si oamenii merg frecvent la biserica, au inceput si ei sa creada in toate aceste reguli, nu in regulile pe care mi-ar placea sa le descopere ei alaturi de Dumnezeu. Eu cred in El si in toti acesti sapte ani, de cand am descoperit ca pot sa iubesc si o femeie, dar si un barbat foarte mult, cautarile mele s-au indreptat foarte mult catre Dumnezeu decat catre orice altceva.  Eu am fost la samani, am fost in Peru, in China, in SUA, la preoti. Eu am fost pe varf de munte in Romania la un calugar caruia i-am cazut in genunchi si i-am cerut iertare. I-am spus: «Parinte, eu cred ca pacatuiesc». Dar asta simt eu, iar in momentul in care iubesc, ma rog la Dumnezeu sa nu ma lase s-o fac daca e gresit. Dar eu simt ca El este alaturi de mine, ca iubeste cu mine.  Si acest om a pus mana pe capul meu si mi-a zis: «Stii ca intre mine, care traiesc aici, in pustietate si intre tine nu este nicio diferenta? Eu sunt la fel de pacatos precum esti tu, tu esti la fel de sfant precum sunt eu. Dumnezeu ne iubeste la fel de mult si pe tine, si pe mine. Eu am ales asta, tu ai ales asta. Doar sa crezi in continuare ca Dumnezeu este cu tine».  In acel moment am izbucnit in plans. Mi-ar placea ca vocea unor asfel de calugari sa se auda mai mult. Vocea acestor oameni care nu o fac pentru bani, pentru masini, pentru inca o biserica, o fac pentru sufletele oamenilor. Si de aici incolo nu am mai cautat. Am stiut atunci raspunsul. Si anume ca tot ceea ce conteaza este conexiunea mea cu Dumnezeu”, a explicat Emil. 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-227988.html

Cele mai citite articole

Articole relevante