Dezvaluiri incredibile! ANDREEA MARIN, amenintata cu moartea in SUA! Diva a fost salvata chiar de IONELA PRODAN!AFLA cum s-a intamplat totul

Autor: Charmy
Dezvaluiri incredibile! ANDREEA MARIN, amenintata cu moartea in SUA! Diva a fost salvata chiar de IONELA PRODAN!AFLA cum s-a intamplat totul, Charmy

Acum mai bine de 15 ani, Ionela Prodan a salvat-o pe Andreea Marin dintr-o mare cumpana, dupa ce diva TV intrase in conflict cu un roman stabilit in SUA.

In vara lui 2002, Andreea Marin a plecat in SUA cu gandul sa realizeze o serie de interviuri cu celebritati de la Hollywood. Filmarile au fost intrerupte, la un moment dat, de un sofer, Daniel Axinte, angajat al firmei cu care lucra Andreea in SUA, acesta motivand intreruperea prin faptul ca avea de recuperat zeci de mii de dolari de la colaboratorul Andreei din SUA.

Cu trei zile inainte de sfirsitul filmarilor, Axinte s-a suparat si a recurs la injuraturi, amenintari cu moartea la adresa Andreei si a mers pina la furtul casetelor filmate, a dezvaluit Evenimentul zilei.

Cele mai citite articole

Pana la urma, Ionela Prodan a salvat-o pe Andreea Marin, intervenind la romanii stabiliti in SUA.

Ionela Prodan, si ea una dintre finantatoarele emisiunii „Andreea Marin la Hollywood”, se pare ca a rezolvat certurile dintre producatorul emisiunii si finantatori. Ea a luat legatura cu Daniel Axinte si l-a convins pe cel care furase casetele sa-si schimbe atitudinea. Acesta s-a predat imediat politiei, avind asupra lui si casetele respective, urmind ca toti cei care l-au dat in judecata sa-si retraga plingerile”, a mai scris Evenimentul zilei.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-218884.html

Cele mai citite articole

Articole relevante