DPD Automotive – Servicii auto intre cele mai diverse, asigurate de profesionisti

Autor: Charmy

DPD Automotive – Servicii auto intre cele mai diverse, asigurate de profesionisti

DPD Automotive – Servicii auto intre cele mai diverse, asigurate de profesionisti, Charmy

Ideea de a ramane cu masina in drum, de a nu mai porni, de a fi necesara tractarea pana la cel mai apropiat service, este un adevarat cosmar pentru conducatorii auto. Aceste probleme pot fi evitate prin simpla prezentare la un service auto in Bucuresti in mod periodic, pentru verificari, schimburi de ulei si pentru a primi un diagnostic corect in cazul in care conducatorii auto aud zgomote ciudate sau simt trepidatii.

DPD Automotive, service auto in Bucuresti, isi deschide portile proprietarilor de autoturisme carora intr-adevar le pasa de siguranta lor si care doresc sa se bucure o perioada cat mai indelungata de masina, fara a se mai confrunta cu diverse probleme in trafic care apar neanuntat.

Gama variata de servicii asigurate de personal cu experienta

Service-ul auto din Bucuresti asigura servicii de mecanica, de electrica si diagnoza, precum si de tinichigerie-vopsitorie si aer conditionat. Toate acestea sunt asigurate de catre personal cu experienta, capabili sa asigure rezultatele urmarite de catre proprietarii autovehiculelor.

Mecanica si electrica auto

Concret, serviciile de mecanica includ revizii, reparatia motorului, reconditionarile chiulasa si bloc motor, reparatiile cutiei de viteze, a ambreiajului sau a volantei, a injectoarelor sau a sistemului de franare si articulatiilor. Pe partea de electrica, serviciile asigurate includ reparatii la alternator, la electromotor, inlocuirea si verificarea acumulatorului, reparatiile cablajului electric, inlocuirea si verificarea becurilor si a sigurantelor electrice.

Cele mai citite articole

Vopsitorie profesionala

In cazul in care sunt necesare mici retusuri pe partea de vopsitorie, specialistii sunt gata sa ofere servicii complete de vopsitorie profesionala in cabina, cu vopsea pe baza de apa de cea mai buna calitate, cu lac cu protectie premium, decontate direct de societatea de asigurari. Serviciile de tinichigerie includ reparatii, inlocuire cu piese originale si de producator, reparatiile componentelor caroseriei, redresarea caroseriei pe stand.

Tractari auto

In cazul in care masina nu mai porneste de pe loc sau nu este inmatriculata, in cazul in care conducatorul auto nu se poate deplasa in conditii de deplina legalitate cu autoturismul, poate sa apeleze la serviciile de tractari auto pe care aceiasi companie i le pune la dispozitie. La orice ora din zi si din noapte, echipa de interventie de care service-ului auto dispune este disponibila pentru a tracta masina in conditii de deplina siguranta, pe platformele auto performante.

Inchirieri auto

Cat timp masina este in service, clientii pot apela la serviciile de inchirieri auto asigurate de DPD Automotive, la preturi foarte avantajoase! Tarifele competitive, seriozitatea si promptitudinea personalului, serviciile auto complete si posibilitatea de decontare directa sunt doar cateva dintre motivele pentru care clientii sunt foarte multumiti.

Diagnoza computerizata profesionala, posibilitatea de a beneficia de decontare directa, de a programa online o intalnire si de a cere o oferta in functie de marca auto si de disponibilitatea pe care o are, determina clientul sa ia legatura cu reprezentantii service-ului profesional autorizat DPD Automotive, de unde pot inchiria, pot solicita servicii de tractari, se pot bucura de servicii de asistenta rutiera si de cele mai bune preturi din zona. Imbinand toate cunostintele, seriozitatea si profesionalismul, reprezentantii service-ului auto le ofera de fiecare data clientilor sai servicii de reparatii auto prompte si economice!

Cele mai citite articole

Articole relevante