Dragos Bucur a fost INLOCUIT! Cine va fi noul prezentator al emisiunii Visuri la cheie (FOTO)

Autor: Charmy

Actorul Corneliu Ulici este noul prezentator ales de Pro TV pentru emisiunea Visuri la cheie, dupa plecarea lui Dragos Bucur.

„Sunt onorat sa fac parte din echipa Visuri la cheie. Acest proiect este o mare provocare pentru mine. Am urmarit cu emotie emisiunea in fiecare sezon si am apreciat intotdeauna ce au facut Dragos Bucur si intreaga echipa, asa ca bucuria ca voi duce mai departe aceasta poveste frumoasa este de nedescris. Sunt fericit ca voi avea ocazia sa cunosc oameni noi, familii pentru care vom face totul ca vietile lor sa fie mai bune. Imi doresc ca la finalul acestui sezon, impreuna cu echipa Visuri la cheie, sa trag linie si sa adun cat mai multe zambete din partea familiilor care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat actorul, citat de paginademedia.ro.

Cele mai citite articole

Dragos Bucur a fost INLOCUIT! Cine va fi noul prezentator al emisiunii Visuri la cheie (FOTO), Charmy

Corneliu s-a inscris acum 15 ani in concursul Popstars la Pro TV si a facut parte din trupa Bliss, ajungand in finala. Insa acesta s-a lasat de muzica si s-a dedicat intru totul actoriei, jucand in mai multe filme, printre care Comrade Detective, The crucifixion si Ceva bun de la viata, scurt-metraje si spectacole de teatru.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-219790.html

Cele mai citite articole

Articole relevante