DRAMA totala in showbiz! OANA LIS a pregatit TAMAIA! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune pentru VIOREL LIS…

Autor: Charmy
DRAMA totala in showbiz! OANA LIS a pregatit TAMAIA! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune pentru VIOREL LIS…, Charmy

Viorel Lis nu se simte deloc bine dupa accidentul vascular pe care l-a suferit. Vestile triste au fost confirmate chiar de catre sotia fostului primar al Capitalei, Oana Lis care a spus ca se roaga neincetat, ca merge la biserica si ca da regulat cu tamaie 

„Preferam sa fiu la emisiune cu el chiar daca eram certati, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sanatate, ultimul accident vascular a lasat urme. Nu mai poate vorbi, oboseste daca vorbeste. Ma recunoaste si sunt bucuroasa ca cognitiv e bine. Ii dau tot felul de vitamine si el nici nu mai vrea.

Cele mai citite articole

Fac tot ce pot, merg la biserica, dau cu tamaie, ma rog pentru el, fac lucruri pe care nu le faceam inainte. Ma rog sa fiu puternica. El isi doreste o ultima vacanta impreuna. Am fost invitata la ziua unei prietene in Grecia, in Insula Samontraki, dar drumul este lung si daca pateste ceva in masina? Stiu ca oamenii batrani cu afectiuni grave sunt lasati sa zbore, dar si aici e o problema! Daca moare in avion ce ma fac? Inca il iubesc, ii dau din energia mea si el m-a ajutat pe mine”, a povestit intr-o emisiune tv Oana Lis.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-234208.html

DRAMA totala in showbiz! OANA LIS a pregatit TAMAIA! Din pacate vestile nu sunt DELOC bune pentru VIOREL LIS…, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil