Echipamente de bucatarie in leasing, o solutie inteligenta

Autor: Charmy

Echipamente de bucatarie in leasing, o solutie inteligenta, Charmy

Cine are de gand ca sa isi deschida un restaurant, cu siguranta ar trebui ca sa ia in calcul si beneficiile achizitionarii unor utilaje pentru horeca in leasing.

O asemenea afacere, in domeniul alimentatiei publice este extrem de costisitoare, asa incat, daca vreti ca sa aveti profit nu trebuie ca sa puneti pe plan secund achizitia dotarilor necesare unei bucatarii performante.

Preparatele gustoase si aspectuoase cu utilaje si ustensile de bucatarie profesionale se obtin, alaturi de ingredientele de cea mai buna calitate.

De ce este nevoie de dotari de top in sectorul gastronomiei? In primul rand pentru ca aparatele de bucatarie se vor uza mult mai rapid, comparativ cu acelea de uz casnic.

Datorita folosirii mult mai frecvente si reparatiile utilajelor vor fi mai dese, chiar daca ele vor fi inca in garantie, iar acest lucru inseamna timp pierdut si implicit un profit mai mic.

Tocmai din acest motiv, poate ca nu este intelept ca sa cumparati inca de la deschidere echipamente si utilaje pentru horeca platind integral pretul acestora, ci sa alegeti mai degraba varianta inchirierii de echipament profesional.

Cele mai citite articole

Iar leasing-ul inseamna tocmai un soi distinct de inchiriere.


Avantajele achizitiei in leasing de utilaje si accesorii horeca

1) Firma economiseste o suma importanta, mai ales daca ne referim la echipamente costisitoare, precum masini de spalat vase performante, combine si lazi frigorifice, masini de gatit de top.

Astfel, in loc sa investiti bani frumosi in utilaje pentru bucatarie precum sunt cele enumerate mai sus, mai degraba alegeti varianta inchirierii in leasing si de restul comandati ingrediente de calitate superioara, care sa va aduca un profit generos, ori poate sa ii folositi in campanii de promovare online si offline a restaurantului nou deschis.


2) Nu mai trebuie ca sa va faceti probleme cu mentenanta, daca produsul respectiv are defectiuni, el va fi schimbat cu celeritate.


3) Exista anumite echipamente horeca ce se preteaza mai bine la achizitionarea lor in leasing, deoarece au o durata de viata relativ scurta si nu merita sa platiti la intervale de timp apropiate sume importante pentru inlocuirea lor cu altele noi.

Intr-o enumerare succinta, din aceasta categorie fac parte: masinile de spalat vase, masinile de preparat cafeaua, masinile de preparat cuburi de gheata.

Un contract de leasing inteligent intocmit, inclusiv cu ajutorul de specialitate al unui avocat priceput va poate salva de situatiile neplacute si va poate ajuta ca sa va dezvoltati rapid afacerea.

Asadar, nu ocoliti un contract de leasing! Daca intelegeti foarte bine clauzele acestuia, este o buna solutie pentru a va dota bucataria profesionala cu bani putini.

Cele mai citite articole

Articole relevante