Ella de la ‘Dansez pentru tine’ s-a transformat intr-o ‘betiva satanista!’ (FOTO)

Autor: Charmy

Ella Dumitru, devenita faimoasa dupa ce a castigat marele premiu de la „Dansez pentru Tine”, s-a transformat dintr-un inger de fata intr-o “betiva satanista”, spune mama acesteia.

Ella de la ‘Dansez pentru tine’ s-a transformat intr-o ‘betiva satanista!’ (FOTO), Charmy

Tanara originara din Hunedoara a castigat “Dansez pentru tine” cu o poveste de viata tumultoasa. Mama Ellei, Simona, pentru care tanara s-a inscris in competitie, ramasese imobilizata in scaunul cu rotile, de mai bine de 15 ani, dupa ce fostul sot a injunghiat-o in spate. Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, dupa ce a incercat sa isi ucida ginerele, pe tatal vitreg al Ellei.

Dupa castigarea concursului, Ella si-a acuzat mama ca i-a furat cei 60.000 de euro. Apoi a venit in Bucuresti, si-a terminat facultatea, dar a avut mai multe joburi, printre care si la un videochat.

Cele mai citite articole

In 2013, a plecat in Marea Britanie.

Ella este o betiva satanista! Si-a gasit prieteni nepotriviti, care practicau stanismul, s-a automutilat, crestandu-si incheieturile mainilor. Si-a inscriptionat steaua satanista pe incheieturile mainilor. Am incercat sa discutam cu ea, dar refuza orice comunicare„, povesteste Simona, mama Ellei, potrivit Fanatik.

Ella de la ‘Dansez pentru tine’ s-a transformat intr-o ‘betiva satanista!’ (FOTO), Charmy

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-230742.html

Cele mai citite articole

Articole relevante