Emotiile Eurovision si-au spus cuvantul pentru Romania: Ce s-a intamplat la Lisabona

Autor: Charmy
Emotiile Eurovision si-au spus cuvantul pentru Romania: Ce s-a intamplat la Lisabona, Charmy

Eurovision 2018 debuteaza marti seara, la Lisabona, concursul fiind la cea de-a 63-a editie.

Romania este reprezentata, in acest an, de trupa The Humans.

Casele de pariuri au publicat si cotele, iar Romania sta mai prost ca niciodata, tara noastra avand o cota de 301, iar la un pariu de 100 de lei, castigul ar fi de 30.000 de lei.

Insa, daca se va paria 100 de lei pe marea favorita, Cipru, la o cota de 3.75 veti castiga aproximativ 375 de lei, scrie Stiripesurse.ro.

Cele mai citite articole

Marti seara vor urca pe scena de la Altice Arena din Lisabona artisti din 19 tari. In prima semifinala a concursului va participa: Albania, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Cehia, Estonia, Islanda, Israel, Lituania (in prima parte a show-ului), Armenia, Austria, Croatia, Cipru, Finlanda, Macedonia, Grecia, Irlanda, Elvetia (in a doua parte).

Cu o zi inainte, artistii au concurat in show-ul realizat exclusiv pentru juriile de specialitate, ale caror punctaje vor fi date publicitatii doar dupa marea finala.

In asteptarea celei de-a doua semifinale, reprezentantii Romaniei, membrii trupei The Humans, s-au relaxat, alaturi de reprezentantii Muntenegrului, intr-o excursie la Quinta da Regaleira din Sintra.

Joi, Romania va trece prin emotiile semifinalei Eurovision, reprezentantii Romaniei urmand sa concureze cu melodia „Goodbye”.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-222718.html

Cele mai citite articole

Articole relevante