Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO)

Autor: Charmy

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate cele necesare inmormantarii mamei sale, Ionela Prodan, in ciuda oboselii acumulate si a durerii.

Impresara  s-a ocupat de funeralii si de masa de la restaurant, dar si de mormantul unde mama ei isi va dormi somnul de veci. Tot ea a comandat colacii si coliva care vor fi impartite conform obiceiului.

Ionela Prodan va fi inmormantata, joi, la Cimitirul Bellu, langa primul ei sot Traian Tanase.

Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO), Charmy

foto: click.ro

Siciriul cu trupul neinsufletit al Ionelei Prodan a fost depus, marti, la capela Cimitirului Bellu, unde familia si apropiatii o plang pe artista. 

Cele mai citite articole

Regretata artista de muzica populara va fi inmormantata in costumul popular, langa primul sot, Traian Tanase, la ora 12.00.

La mormant, Anamaria a vrut sa fie scrise cateva versuri si un mesaj extrem de emotionant, acelasi pe care vedeta l-a publicat la scurt timp dupa ce mama ei s-a stins la Spitalul Elias tinand-o pe mana. 

Emotionant! Ce a cerut Anamaria Prodan sa fie scris la mormantul mamei sale! Vei lacrima si tu cand vei citi (FOTO), Charmy

foto: click.ro

„Ridica fruntea catre cer
Doar DUMNEZEU nu-i efemer 
In rest toate sunt trecatoare 
Pe a omului vietii carare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibile. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu! Mama noastra, artistul preferat al dumneavoastra! Putem plange, stiind ca a plecat, sau putem zambi, stiind ca a trait cu adevarat”, este scris la mormant si semnat de ambele fiice ale Ionelei Prodan, Anamaria si Anca. 

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-220180.html

Cele mai citite articole

Articole relevante