Esti un om creativ si cu viziuni manageriale?

Autor: Charmy

Esti un om creativ si cu viziuni manageriale?

Esti un om creativ si cu viziuni manageriale?, Charmy

De foarte multe ori ideea de a dezvolta afaceri pe teritoriul romanesc este la indemana oricui, insa fara un plan de dezvoltare si strategie bine puse la punct lucrurile vor esua mai rapid decat au inceput.

In ultimii ani foarte multe intreprinderi mici si mijlocii au disponibilizat oameni, ca urmare a scaderii cifrelor de afaceri, ba mai mult unele au intrat in faliment sau au fost blocate din cauza institutiilor statului pentru neplata taxelor sau parteneriatelor cu diferiti furnizori sau terti.

In ultimii ani s-au vehicuatl diferite societati si nume care se vad pregatite sa colaboreze cu diferiti oameni de afaceri pentru a-i ajuta sa-si dezvolte companiile, insa de cele mai multe ori fie viziunile nu sunt comune,                               fie investitiile prea mari comparativ cu domeniul de activitate.

Intrucat obtinerea unor afaceri prospere si pastrarea competitivitatii in raport cu ”adversarii” dintr-un anumit sector industrial nu poate fi facuta ori si cum,  Iustin Paraschiv s-a hotarat sa ofere o mana de ajutor tuturor oamenilor care doresc sa se impuna in afaceri si sa evolueze treptat odata cu timpul.

Premiul pentru cel mai tanar milioanr il recomanda in asemenea servicii

La doar o varsta frageda, acest om a reusit impreuna cu familia sa reabilitatarea unor afaceri, dar si construirea altora de unul singur, studiind legislatia romana, fara sa ceara ajutorul expertilor sau oamenilor abilitati din domeniu.

In doar un an de munca asidua a reusit sa obtina venituri de 1 milion euro pentru una din firmele avute in proprietate, o cifra ce nu este de neglijat in Romania.

Astfel, datorita acestor  cifre, fara doar si poate un astfel de om este acreditat sa ofere sfaturi sau viziuni manageriale in afaceri tuturor persoanelor care activeaza in acest univers, pentru a ajuta la maximizarea profitului chiar si cu cateva sute de milioane de euro in unele cazuri, conform spuselor sale.

Se bazeaza pe munca asidua si nu pe activitati frauduloase

Foarte multe persoane au cunoscut un succes rasunator peste noapte ca urmare a actiunilor prestate la nivelul societatilor creeate, insa acestea au fost obtinute in mod fraudulos, lucru care este subiect comun cu investigatiile institutelor abilitate.

Fara sa va fie pusa in pericol libertatea, totul bazat pe adevar, munca asidua si planuri de afaceri legale, Iustin Paraschiv cauta sa ajute orice persoana care cauta sa isi faca un nume in domeniul afacerilor, indiferent de ideea avuta in prin-plan.

Cele mai citite articole

Articole relevante