”Eu nu as baga copilul in butoi!” Groaznic: Amanuntul TERIFIANT din viata Ionelei Prodan…

Autor: Charmy
”Eu nu as baga copilul in butoi!” Groaznic: Amanuntul TERIFIANT din viata Ionelei Prodan…, Charmy

Ionela Prodan a vrut sa fie sigura ca fiicele ei invata ce este munca adevarata de cand erau copile, asa ca cele doua au avut parte de o copilarie agitata.     

Astfel, Anamaria Prodan muncea mult in copilarie pentru a le demonstra parintilor ca este vrednica si responsabila si abia dupa aceea primea ceea ce isi dorea.

Cele mai citite articole

„In familia mea erau niste lucruri foarte bine stabilite. Noi le luam atunci ca pe niste lucruri care trebuiau facute si nu comentam. Daca imi spuneau „te duci si dai de mancare la pasari“, ca sa pot sa ma duc afara cu ceilalti copii, ma duceam si dadeam mancare la pasari, chiar daca nu imi era drag de multe ori. Erau niste lucruri specifice varstei. De exemplu, ani de zile am fost obligata sa ma bag in butoi si sa-l spal pe dinauntru. Si imagineaza-ti ca era atat de cald si eu atat de mica… Eram sigurul copil care avea loc pe gura butoiului. De aia ma rugam „Doamne, de ce nu m-ai facut grasa sa nu mai pot intra“. Daca stau acum sa ma gandesc, eu nu as baga copilul in butoi. Imi dadeau perie de sarma, trebuia sa frec ore in sir. Mamaie punea apa, apoi ma intorceau cu butoiul, scoteau tot ce spalam eu, iar puneau apa, iar il luam la spalat si eu ma gandeam „Doamne, nu ies si eu de aici?”, a declarat Anamaria Prodan.

Sursa: https://b1.ro/stiri/monden/-235607.html

”Eu nu as baga copilul in butoi!” Groaznic: Amanuntul TERIFIANT din viata Ionelei Prodan…, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil