Evenimente speciale la un centru cu specific gastronomic celebru din Capitala

Autor: Charmy

Evenimente speciale la un centru cu specific gastronomic celebru din Capitala, Charmy

Un centru de divertisment gastronomic precum este cel aflat in Bucuresti, Culinaryon, incepe sa fie frecventat de tot mai multe persoane fie in mod individual, fie in grup, datorita evenimentelor culinare deosebite organizate aici.

O aniversare copii poate sa fie un eveniment memorabil care ii va bucura in egala masura atat pe micutii participanti la petrecere, cat si pe parintii acestora.

Adultii au si parte de evenimente deosebite cu prilejuri sarbatoresti sau team building-uri culinare extraordinar de atractive la care se va strange coeziunea intre membrii unei echipe.

In ce consta o petrecere aniversara pentru copii cu specific culinar?

Prin ce se deosebeste un eveniment de acest gen organizat aici, la CulinaryOn, de altele care se pot desfasura la un fast food, la un restaurant ori la un centru de joaca banal?

In primul rand prin aceea ca sarbatoritul isi poate alege tema favorita pentru design-ul sortuletelor, pentru decorarea studioului gastronomic si, mai mult decat atat, isi poate proiecta el insusi tortul si alte mici surprize culinare.

Copiii indragesc in egala masura sa bucatareasca si sa incerce felurile pe care le au pregatit tot la fel de mult cum le plac desenele animate si reclamele de la televizor.

Lungul drum de la bucatar amator la bucatar sef poate sa inceapa chiar de aici, de la o asemenea petrecere desfasurata intr-un centru culinar cu adevarat special, precum este CulinaryOn.

O petrecere pentru copii se desfasoara in urmatorul mod: copiii primesc sortulete amuzante, iar bucatarul sef si echipa ce il ajuta le va face un mic curs de protectia muncii, la fel ca unor bucatari adevarati.

Cei mici sunt invatati sa manevreze echipamentele de bucatarie si, sub indicatiile echipei de bucatari profesionisti, pregatesc trei preparate complexe: framanta aluatul, prepara paste si se distreaza realizand fabuloase triunghiuri de pizza si tiramisu.

Evenimentul pentru copii dureaza circa trei ore, suficiente pentru gatirea celor   trei feluri de mancare  diferite. El este astfel conceput incat cei mici sa fie plini de energie si la finalul acestei perioade, fara sa oboseasca.

Pentru un plus de energie au la dispozitie sucuri de fructe, apa si ceai, cocktailuri pentru copii pe baza de sucuri si, evident, inghetata.

Sarbatoritul nu este uitat in febra activitatilor de bucatarit, dovada ca la final i se canta „La multi ani!” si  se aduce tortul unde va sufla in lumanari.

Varsta minima a participantilor este de patru ani. Micutii trebuie ca sa fie insotiti de macar un adult, deoarece ei au nevoie de sprijinul unuia dintre acestia mai ales la manevrarea cutitului de bucatarie. Daca copii au peste 9 ani pot gati si singuri si chiar o fac cu mult talent!

Nu conteaza daca e vorba despre baieti sau fetite, gatitul va fi la fel de incitant pentru oricare dintre acestia, pentru ca discriminare in bucatarie nu exista.

Adultii prezenti la eveniment vor participa efectiv la lectia de gatit, mananca impreuna cu copiii, ori pot sta si savura o cafea la bar sau vor participa daca vor la o lectie diferita pentru bucatari amatori, intr-un studiou alaturat celui al copiilor.

Cele mai citite articole

Articole relevante